Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Οι επτά σημερινές συναντήσεις ολοκληρώνουν την 9η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας. Ξεχωρίζει η μάχη των ισόβαθμων Φλαμένγκο και Σάο Πάολο, που θα πραγματοποιηθεί στην Μπραζίλια (και όχι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου εδρεύει κανονικά η Φλαμένγκο).

Βιτόρια Μπαΐα – Σαπεκοένσε (19/06, 17:00): Άντεξε για ένα ημίχρονο η Βιτόρια Μπαΐα στη μεσοβδόμαδη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάο Πάολο, δέχθηκε όμως δύο γκολ στην επανάληψη και ηττήθηκε με 2-0. Μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, στο Under 2.5 και τα έξι αυτά ματς. Μακριά από τα τρίποντα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική η Σαπεκοένσε (0-2-1), ενεπλάκη σε ένα εντυπωσιακό 3-3 απέναντι στην Γκρέμιο. Με αρκετή δόση ρίσκου, θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.16 @ Goalbet)

Ατλέτικο Μινέιρο – Πόντε Πρέτα (19/06, 17:00): Χωρίς επιστροφή… η αγωνιστική “κατηφόρα” της Ατλέτικο Μινέιρο. Γνώρισε μεσοβδόμαδα την εκτός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Ιντερνασιονάλ (2-0), παραμένει χωρίς νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (0-4-3). Η Πόντε Πρέτα, αντίθετα, έχει βρει τα πατήματά της, με το μεσοβδόμαδο 3-2 επί της Ατλέτικο Παραναένσε να αποτελεί την τρίτη νίκη της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-0-1). Οι… αριθμοί των δύο αντιπάλων καθιστούν πολύ ελκυστικό το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Betshop)

Φλαμένγκο – Σάο Πάολο (19/06, 22:00): Επί εδάφους… Μπραζίλια το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τη Φλαμένγκο να έχει επιστρέψει στις νίκες μεσοβδόμαδα, επικρατώντας με 0-1 της Κρουζέιρο. 13 βαθμούς έχει συλλέξει μέχρι στιγμής η “Φλα”, προέρχεται από 3/4 NG και Under 1.5. Η Σάο Πάολο, από την πλευρά της, κατέβαλε αρκετά δύσκολα την αντίσταση της Βιτόρια Μπαΐα και παρουσιάζει επίσης έφεση στο NG και Under. Διαλέγουμε το πρώτο… σκέλος του συνδυασμού.

Προγνωστικό: NG (1.75 @ Magicbet)

Κορίνθιανς – Μποταφόγκο (19/06, 22:00): Must win το σημερινό ματς για τους πρωταθλητές, οι οποίοι μέτρησαν δύο κολλητές εκτός έδρας ήττες με σκορ 1-0 την τελευταία εβδομάδα (από Παλμέιρας και Φλουμινένσε). Η Μποταφόγκο, αντίθετα, επικράτησε μεσοβδόμαδα με 3-1 της Αμέρικα Μινέιρο, βάζοντας τέλος σε ένα πολύ αρνητικό σερί. Δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Goalbet)

Φιγκεϊρένσε – Ιντερνασιονάλ (19/06, 22:00): Συνεπής… η Φιγκεϊρένσε στη φετινή “διπροσωπία” της. Αήττητη εντός έδρας, συγκομιδή μόλις ενός βαθμού μακριά από το “σπίτι” της. Σήμερα, βέβαια, καλείται να φέρει εις πέρας μία πολύ δύσκολη αποστολή, υποδεχόμενη την πρωτοπόρο του πίνακα, η οποία “τρέχει” σερί 6-1-1 στη φετινή λίγκα. Δε θα προχωρήσουμε σε πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα, βλέπουμε όμως ένα κλειστό ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Betshop)

Σπορτ Ρεσίφε – Φλουμινένσε (19/06, 22:00): Δεν καταφέρνει να “σηκώσει κεφάλι” η Σπορτ Ρεσίφε, μεσοβδόμαδα έφυγε ηττημένη με 2-0 από την έδρα της Σάντος και παραμένει στα πολύ χαμηλά πατώματα του πίνακα, με συγκομιδή μόλις πέντε βαθμών σε οκτώ ματς. Η Φλουμινένσε, με τη σειρά της, πέτυχε νίκη ουσίας και ψυχολογίας επί της Κορίνθιανς, η οποία πήρε τη σκυτάλη από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Στο 1-1-2 το εκτός έδρας σερί της “Φλου”, ήρθε η ώρα για το δεύτερο φετινό διπλό.

Προγνωστικό: 2 (3.20 @ Magicbet)

Γκρέμιο – Κρουζέιρο (20/06, 01:00): Με τον τρόπο που διαμορφώθηκε το τελικό 3-3 στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τη Σαπεκοένσε, η Γκρέμιο θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη. Το θετικό για αυτή είναι ότι παραμένει στα “υψηλά πατώματα” του πίνακα και θέλει να… συνεχίσει να βρίσκεται εκεί μετά το σημερινό ματς. Η Κρουζέιρο “τρέχει” σερί 2-0-2 στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, με… δύο εντός έδρας ήττες και δύο διπλά. Βλέπουμε ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.52 @ Goalbet)