Προγνωστικά Βελγίου: Συνέχεια σήμερα στην 9η αγωνιστική της Α’ Βελγίου, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Σαρλερουά (01/10, 19:00): «Τρένο» πηγαίνει η Ζούλτε Βάρεγκεμ, που πήρε τρίτη σερί νίκη την περασμένη εβδομάδα με το εκτός έδρας 2-3 επί της Μαλίν. Απ’ την άλλη, η Σαρλερουά επικράτησε εντός έδρας της Οστάνδης, αλλά εκτός έδρας δεν έχει πείσει ακόμη. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.01 @Goalbet)

Έουπεν – Μουσκρόν (01/10, 21:00): Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Έουπεν, που όμως αντιμετώπισε εκτός έδρας τις Κλαμπ Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης. Εντός έδρας είναι σαφώς πιο ανταγωνιστική, θέλει να πάρει σήμερα τη νίκη κόντρα στη Μουσκρόν, μια άμεση ανταγωνίστρια για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα απ’ την Κλαμπ Μπριζ (0-3), γενικά φέτος είναι απογοητευτικοί.

Προγνωστικό: Άσσος (2.05 @Betshop)

Βέστερλο – Μπέβερεν (01/10, 21:00): Με εντυπωσιακό και απροσδόκητο τρόπο πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν η Βέστερλο, που πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Άντερλεχτ. Την ίδια στιγμή, η Μπέβερεν έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Λόκερεν και έτσι έχει μείνει στη μόλις μια νίκη των πρώτων 8 αγωνιστικών. Πολύ δύσκολο ματς για πρόβλεψη νικητή, θα πάμε με το Over 2,5 και G/G, με δεδομένο ότι αμφότερες οι ομάδες είναι επιθετικές και «ανοίγουν» τα παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Over 2,5 + G/G (2.00 @Magicbet)

Λόκερεν – Κορτράικ (01/10, 21:30): Το παλεύει, αλλά δεν μπορεί να βρει τα πατήματα της η Λόκερεν, που έχει δείξει ότι ακόμη ψάχνεται. Σήμερα υποδέχεται την Κορτράικ, η οποία προέρχεται από 4/5 νίκες στο πρωτάθλημα και δίκαια βρίσκεται εντός εξάδας. Θα πάμε με το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό (2.75 @Interwetten)