Προγνωστικά Βελγίου: Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Σταντάρ Λιέγης – Μάλιν (26/02, 15:30): Με μόνο στόχο να μειώσει την διαφορά της από την πρώτη εξάδα αναμένεται να παραταχθεί η Σταντάρ Λιέγης. Αήττητη στα δυο τελευταία παιχνίδια της, όπου και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία. Αντιθέτως, η Μαλίν προσπαθεί να παραμείνει εντός εξάδας, προερχόμενη από δυο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Άντερλεχτ – Γκενκ (26/02, 19:00): Αήττητη παραμένει εδώ και δώδεκα αγωνιστικές η Άντερλεχτ, η οποία και μετράει εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες στο σερί της αυτό. Θέλει τη νίκη στα παιχνίδια που έχουν απομείνει, καθώς μάχεται με την Κλαμπ Μπιζ για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται από την πλευρά της και η Γκενκ, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το. Σε πολύ καλό φεγγάρι αμφότερες, επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Interwetten)

Γάνδη – Μουσκρόν (26/02, 21:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Γάνδη, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Σήμερα έχει την ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, με σκοπό να “κυνηγήσει” μια θέση στην εξάδα. Από την άλλη πλευρά, η Μουσκρόν είναι άποντη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας γνωρίσει την ήττα και στα τρία αυτά παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Interwetten)