Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 28η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Σαρλερουά – Σιντ Τρούιντεν (25/02, 19:00): Αήττητη εδώ και δυο αγωνιστικές η Σαρλερουά, η οποία και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με σκοπό να παραμείνει εντός έξάδος. Αντιθέτως, η Σιντ Τρούιντεν προέρχεται από ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα, το οποίο και θέλει άμεσα να δώσει ένα τέλος.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Κορτράικ – Μπέβερεν (25/02, 21:00): Από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Κορτράικ, η οποία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Έχει ηττηθεί στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Επιστροφή στις νίκες για την Μπέβερεν, μετά από δυο αγωνιστικές και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Μετράει μόλις δυο νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια της, αμφότερες εκτός έδρας.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Λόκερεν – Έουπεν (25/02, 21:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Λόκερεν, μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, γνωρίζοντας βαριά ήττα στην έδρα της Μαλίν (3-0). Από την άλλη πλευρά, η Έουπεν μπορεί να αγνούσε τους τρεις βαθμούς για τέσσερις σερί αγωνιστικές, προέρχεται ωστόσο από δυο διαδοχικές νίκες με 1-0 κόντρα σε Γάνδη και Κορτράικ. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Interwetten)

Βέστερλο – Οστάνδη (25/02, 21:30): Από δυο διαδοχικές ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1) προέρχεται η Βέστερλο, η οποία δεν τα κατάφερε κόντρα σε Σαρλερουά και Κλαμπ Μπριζ. Θέλει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα για να “κλειδώσει” την παραμονή της. Αντιθέτως, η Οστάνδη γνώρισε εντός έδρας βαριά ήττα από την Άντερλεχτ (1-4), παρότι προερχόταν από δυο διαδοχικές νίκες. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Interwetten)