Προγνωστικά Βελγίου: Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η δράση στην 27η αγωνιστική του Βελγίου.

Σταντάρ Λιέγης – Γάνδη (19/02, 15:30): Την πρώτη της νίκη μετά από εφτά παιχνίδια και με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Σταντάρ Λιέγης, η οποία και έφυγε με το διπλό από την Μπέβερεν (0-1), Αντιθέτως, την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετρούσε δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, υπέστη η Γάνδη κόντρα στην Έουπεν (0-1). Δεν σκοράρουν πολύ οι δυο ομάδες, οπότε και θα πάμε με το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Οστάνδη – Άντερλεχτ (19/02, 19:00): Από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μαλίν (2-0) και Οστάνδη (1-2), προέρχεται η Οστάνδη, η οποία ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο αυτό το σερί. Αήττητη παραμένει εδώ και έντεκα αγωνιστικές η Άντερλεχτ, μετρώντας οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, που την έχει φέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αναμένουμε μεγάλο σκορ σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Γκενκ – Σαρλερουά (19/02, 21:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Γκενκ, η οποία και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και ευελπιστεί να δώσει συνέχεια. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Σαρλερουά, η οποία πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετά και την εντός έδρας επικράτηση επί της Βέστερλο (2-1).

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)