Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση της 27ης αγωνιστικής στο Βέλγιο.

Μαλίν – Λόκερεν (18/02, 19:00): Την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μαλίν, η οποία και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κορτράικ (0-2). Από την άλλη πλευρά, η Λόκερεν πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί, παίρνοντας τη νίκη 1-0 επί της Κλαμπ Μπριζ. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το χαμηλό σκορ στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Μουσκρόν – Μπέβερεν (18/02, 21:00): Από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μουσκρόν, κόντρα σε Γκενκ (1-0) και Οστάνδη (1-2). Θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το σερί της και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές, με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Μπέβερεν, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης (0-1). Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο και θα επιλέξουμε το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Έουπεν – Κορτράικ (18/02, 21:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές και με απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Έουπεν, η οποία έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γάνδης (0-1). Αντιθέτως, μετά από δυο σερί νίκες, η Κορτράικ γνώρισε την πρώτη της ήττα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μαλίν (0-2). Σε καλύτερη βαθμολογική θέση από την αντίπαλο της. Επιλογήμας είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Σιντ Τρούιντεν (18/02, 21:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από την πλευρά της, η Σιντ Τρούιντεν προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Βέστερλο (1-0) και Γκενκ (0-3). Αήττητη εντός έδρας η Ζούλτε στο φετινό πρωτάθλημα, δίνει συνέχεια σε αυτό το σερί της με μία νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)