Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση της 26ης αγωνιστικής στο Βέλγιο.

Μουσκρόν – Οστάνδη (11/02, 19:00): Συνήθεια έχει γίνει η ήττα σε παιχνίδι εκτός έδρας για την Μουσκρόν, γνωρίζοντας ακόμη μια στην έδρα της Γκενκ (1-0). Εντός είναι αήττητη στα τρία τελευταία, έχοντας επικρατήσει στα δυο πιο πρόσφατα. Την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Οστάνδη, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μαλίν (2-0).

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Κορτράικ – Μαλίν (11/02, 21:00): Μπορεί να μετρούσε οκτώ διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, ωστόσο η Κορτράικ κατάφερε να επικρατήσει στα δυο τελευταία, με Λόκερεν (2-1) και Σταντάρ Λιέγης (0-3). Υποδέχεται την Μαλίν με ανεβασμένο ηθικό, με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν στα αρνητικά αποτελέσματα, μετά και την ήττα στην έδρα της Οστάνδης (2-0), η οποία ήταν και η τρίτη στα τέσσερα τελευταία της. Ακόμη ένα παιχνίδι όπου επιλέγουμε το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Σαρλερουά – Βέστερλο (11/02, 21:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί ήττες υπέστη η Σαρλερούα στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ (1-0). Εξαιρετική η εντός έδρας παρουσία της, μετρώντας μόλις μια ήττα στα 17 τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, η Βέστερλο κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια, επικρατώντας της Σιντ Τρούιντεν (1-0). Δεν έχει δεχθεί γκολ εδώ και δυο αγωνιστικές. Στηρίζουμε την έδρα στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Interwetten)

Γάνδη – Έουπεν (11/02, 21:30): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται η Γάνδη, η οποία και μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, που την έχει φέρει στην πρώτη πεντάδα. Παράλληλα, έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Αντιθέτως, μια ισοπαλία και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός της Έουπεν στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, παραμένοντας οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Interwetten)