Προγνωστικά Βελγίου: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται ολοκληρώνεται η δράση στην 26η αγωνιστική του Βελγίου.

Κλαμπ Μπριζ – Σαρλερουά (05/02, 15:30): Την πρώτη της ήττα μετά από 13 παιχνίδια και με απολογισμό δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες, υπέστη η Κλαμπ Μπριζ, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Γάνδης (2-0). Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την δεύτερη διαδοχική της νίκης στο πρωτάθλημα προέρχεται η Σαρλερουά, η οποία διανύει μια πολύ καλή σεζόν. Αμφότερες βγάζουν το Over 2.5, οπότε και είναι η επιλογή μας για το παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Ζούλτε-Βάρεγκεμ – Γάνδη (05/02, 19:00): Την πρώτη της ήττα μετά από εφτά αγωνιστικές γνώρισε η Ζούλτε-Βάρεγκεμ στην έδρα της Σαρλερουά, μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες μέχρι τότε. Αντιθέτως, η Γάνδη είναι αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας διατηρήσει παράλληλα ανέπαφη την εστία της. Σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση μετά και την εντός έδρας νίκη επί της πρωτοπόρου Κλαμπ Μπριζ (2-0).

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Βέστερλο – Σιντ-Τρούιντεν (05/02, 21:00): Δεν τα κατάφερε και πάλι η Βέστερλο, η οποία παρέμεινε μακριά από τη νίκη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, έχοντας μια ισοπαλία και μια ήττα. Μετράει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Αντιθέτως, η Σιντ-Τρούιντεν προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες και στοχεύει σε ακόμη μια σήμερα, που θα την ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)