Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στην 26η αγωνιστική του Βελγίου.

Σταντάρ Λιέγης – Κορτράικ (04/02, 19:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς είναι εδώ και έξι αγωνιστικές η Σταντάρ Λιέγης, η οποία και μετράει πέντε ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αντιθέτως, η Κορτράικ έδωσε τέλος στο δικό της αρνητικό σερί, καθώς πήρε τη νίκη κόντρα στην Λόκερεν (2-1), μετρώντας μια ισοπαλία και οκτώ σερί ήττες από το προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Interwetten)

Γκενκ – Μουσκρόν (04/02, 21:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Γκενκ, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, στις οποίες είχε διατηρήσει παράλληλα ανέπαφη την εστία της. Αντιθέτως, η Μουσκρόν πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια της, έχοντας επίσης και μια ήττα. Πολύ καλή εντός έδρας η Γκενκ, στηριζόμαστε σε αυτό και επιλέγουμε τον άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Interwetten)

Έουπεν – Μπέβερεν (04/02, 21:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Έουπεν, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Με απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, η Μπέβερεν παραμένει και αυτή χωρίς νίκη στα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Αμφότερες είναι χαμηλά στη βαθμολογία, δεν θέλουν να χάσουν και πάλι, οπότε πάμε σε ένα σφιχτό παιχνίδι με λίγα τέρματα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Interwetten)

Οστάνδη – Μαλίν (04/02, 21:30): Από την δεύτερη διαδοχική της ήττα και τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα προέρχεται η Οστάνδη, η οποία έχει πανηγυρίσει και μια νίκη σε αυτά τα παιχνίδια της. Παρά τις δυο σερί ήττες της, παραμένει ψηλά στη βαθμολογία, ένα βαθμό πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο. Από την άλλη πλευρά, η Μαλίν προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από τρία σερί παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.10 @ Interwetten)