Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 23η εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Κλαμπ Μπριζ – Μπέβερεν (25/01, 21:30): Από ένα αήττητο σερί 12 αγωνιστικών προέρχεται η Κλαμπ Μπριζ, η οποία και μετράει εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το αήττητο της, παραμένοντας μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Δεν ξεκίνησε θετικά τη νέα σεζόν η Μπέβερεν, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία. Εξακολουθεί να είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Λόκερεν – Γάνδη (25/01, 21:30): Την πρώτη της ήττα μετά από έξι αγωνιστικές υπέστη η Λόκερεν, η οποία και μετρούσε τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το αήττητο σερί που “έτρεχε”. Αντιθέτως, με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα χρονιά για την Γάνδη, καθώς πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου και είχε απολογισμό δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Βέστερλο – Άντερλεχτ (25/01, 21:30): Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών προέρχεται η Βέστερλο, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, έχοντας επικρατήσει στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Πολύ δύσκολα θα δώσει συνέχεια στο σερί της αυτό μετά και το σημερινό παιχνίδι. Αήττητη παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές και η Άντερλεχτ, όπου και μετράει έξι νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια από αυτά.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Σιντ-Τρούιντεν – Μαλίν (25/01, 21:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Σιντ-Τρούιντεν, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει ένα τέλος. Από την άλλη πλευρά, η Μαλίν προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου και μετρούσε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Interwetten)