Προγνωστικά Βελγίου: Με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων, ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Σταντάρ Λιέγης – Κλαμπ Μπριζ (22/01, 15:30): Με απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Σταντάρ Λιέγης είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, έχοντας πάρει την ισοπαλία στα τρία τελευταία από αυτά. Αήττητη εδώ και έντεκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα παραμένει από την πλευρά της και η Κλαμπ Μπριζ, η οποία μετράει οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες, ούσα και στην κορυφή της βαθμολογίας. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το μεγάλο σκορ, που βγαίνει συχνά.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Interwetten)

Άντερλεχτ – Σιντ Τρούιντεν (22/01, 19:00): Από ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών προέρχεται η Άντερλεχτ, η οποία και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, που την έχει φέρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, μετά από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, η Σιντ Τρούιντεν αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης στα δυο τελευταία παιχνίδια της, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Επιλογή μας το αμφίσκορο σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Interwetten)

Μαλίν – Βέστερλο (22/01, 21:00): Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μαλίν, η οποία προέρχεται από ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Παράλληλα, έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα σε αυτά τα παιχνίδια της. Επιστροφή στις νίκες για την Βέστερλο μετά από έντεκα παιχνίδια και απολογισμό πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Παραμένει στην προτελευταία θέση, έχοντας στόχο την απομάκρυνση της από εκεί. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Interwetten)