Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 22η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Κορτράικ – Ζούλτε-Βάρεγκεμ (21/01, 19:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Κορτράικ, η οποία και έχει ηττηθεί στα έξι τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Είναι σε αγωνιστική πτώση και θέλει να δώσει άμεσα ένα τέλος σε αυτό τον κατήφορο. Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Ζούλτε-Βάρεγκεμ, η οποία και μετράει μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Μουσκρόν – Λόκερεν (21/01, 21:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και δώδεκα αγωνιστικές η Μουσκρόν, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί, παραμένοντας έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αντιθέτως, η Λόκερεν είναι αήττητη εδώ έξι αγωνιστικές, μετρώντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες στο δικό της σερί.

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ Interwetten)

Μπέβερεν – Οστάνδη (21/01, 21:00): Μόλις μια νίκη έχει πανηγυρίσει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Μπέβερεν, η οποία και μετράει επίσης τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της, με αποτέλεσμα να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Μια νίκη μετράει ωστόσο και η Οστάνδη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ούσα πλέον και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Interwetten)

Έουπεν – Γκενκ (21/01, 21:30): Την πρώτη της νίκη μετά από έξι παιχνίδια και απολογισμό δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Έουπεν, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Επιστροφή στις νίκες για την Γκενκ, μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Και αυτή στοχεύει σε επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.65 @ Interwetten)