Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 20η αγωνιστική στο Βέλγιο.

Σταντάρ Λιέγης – Λόκερεν (21/12, 21:30): Αγνοεί την ήττα εδώ και τρεις αγωνιστικές η Σταντάρ Λιέγης, η οποιά μετά από δυο σερί νίκες, πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Γκενκ (2-2). Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το αήττητο σερί της. Με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, η Λόκερεν εξακολουθεί και αυτή να είναι αήττητη. Αμφότερες “βγάζουν” το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι.

Προγνωστικά: G/G (1.85 @ Interwetten)

Κορτράικ – Οστάνδη (21/12, 21:30): Σε αγωνιστική πτώση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Κορτράικ, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στο αρνητικό σερί που έχει φτιάξει. Έχει γνωρίσει την ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Μακριά από τη νίκη παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι η Οστάνδη, η οποία προέρχεται από τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία της.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (2.00 @ Interwetten)

Έουπεν – Κλαμπ Μπριζ (21/12, 21:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Έουπεν, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στις κακές εμφανίσεις, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Αήττητη παραμένει εδώ και εννέα αγωνιστικές η Κλαμπ Μπριζ, μετρώντας έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Είναι ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, την εμπιστευόμαστε σε συνδυασμό με μεγάλο σκορ.

Προγνωστικά: 2 & Over 2.5 (1.90 @ Interwetten)

Ζούλτε-Βάρεγκεμ – Γκενκ (21/12, 21:30): Την άμεση επιστροφή στις νίκες επιθυμεί η Ζούλτε-Βάρεγκεμ, η οποία παραμένει χωρίς τρίποντο εδώ και τέσσερα παιχνίδια, έχοντας αρκεστεί στην ισοπαλία στα τρία τελευταία από αυτά. Τον πρώτο της βαθμό μετά από δυο σερί ήττες κατάφερε να πανηγυρίσει η Γκενκ, μετά και το εντός έδρας 2-2 με την Σταντάρ Λιέγης. “Ψάχνεται” και αυτή για ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικά: G/G (1.60 @ Interwetten)