Προγνωστικά Βελγίου: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα σήμερα στο Βέλγιο, με τις οποίες ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική.

Γκενκ – Σταντάρ Λιέγης (18/12, 15:30): Να επιστρέψει άμεσα στις νίκες θέλει η Γκενκ, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, πραγματοποιώντας κακό πρωτάθλημα, μέχρι τώρα. Από την άλλη, η Σταντάρ μετράει δυο διαδοχικές νίκες νίκες, μετά και την τελευταία της ήττα και με καλή ψυχολογία θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Κλαμπ Μπριζ – Κορτράικ (18/12, 19:00): Οκτώ αγωνιστικές έχει συμπληρώσει ως αήττητη η Κλαμπ Μπριζ, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Κορτράικ έχει τη δυνατότητα να δώσει συνέχεια σε αυτές τις εμφανίσεις, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάποια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας ηττηθεί στα τρία πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.65 @ Interwetten)

Άντερλεχτ – Έουπεν (18/12, 21:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών προέρχεται η Άντερλεχτ, η οποία μετράει κατά σειρά δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτά τα παιχνίδια. Θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί που έχει φτιάξει, με σκοπό να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Από την άλλη πλευρά, η Έουπεν αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες.

Προγνωστικό: 1/1 (1.60 @ Interwetten)