Προγνωστικά Βελγίου: Με πέντε παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα, ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στο Βέλγιο.

Οστάνδη – Ζούλτε-Βάρεγκεμ (17/12, 19:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές η Οστάνδη, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Ωστόσο, μπροστά στο κοινό της παραμένει αήττητη, έχοντας απολογισμό εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει όμως και η Ζούλτε, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Μαλίν – Μπέβερεν (17/12, 21:00): Για τα καλά έχει αφήσει πίσω της την βαριά ήττα από την Κλαμπ Μπριζ (6-1) η Μαλίν, η οποία έκτοτε μετράει δυο διαδοχικές νίκες. Σερί στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια, εκμεταλλευόμενη και την κατάσταση της σημερινής της αντιπάλου. Η Μπέβερεν προέρχεται από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων, όπου και έχει απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Επιλογή μας η πέμπτη σερί εντός έδρας νίκη της Μαλίν.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)

Σαρλερουά – Μουσκρόν (17/12, 21:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Σαρλερουά, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό. Στο σημερινό παιχνίδι έχει τη δυνατότητα να ευρύνει το σερί της, εκμεταλλευόμενη και την κακή αγωνιστική κατάσταση της Μουσκρόν. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν άποντοι εδώ και έξι διαδοχικά παιχνίδια, όντες και στην ουρά της βαθμολογίας. Δύσκολα θα κόψουν βαθμούς σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.50 @ Interwetten)

Βέστερλο – Λόκερεν (17/12, 21:00): Εννέα παιχνίδια έχει συμπληρώσει χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης η Βέστερλο, η οποία μετράει τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα και να “ξεκολλήσει” από την ουρά της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, η Λόκερεν είναι αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, όπου μετά από δυο σερί νίκες, αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Interwetten)

Σιν-Τρούιντεν – Γάνδη (17/12, 21:30): Μετά από εννέα παιχνίδια μακριά από τις νίκες, η Σιντ-Τρούιντεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας πάρει το τρίποντο στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Δύσκολο το έργο της κόντρα στην Γάνδη, η οποία προέρχεται από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, όπου και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Δεν αναμένεται γκολ και από τις δυο ομάδες στην αναμέτρηση αυτή, κάτι που γίνεται στα τελευταία παιχνίδια και των δυο.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Interwetten)