Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερα παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα, πέφτει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στο Βέλγιο.

Άντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ (11/12, 15:30): Με ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι ξεκινάει το πρόγραμμα της ημέρας. Η γηπεδούχος Άντερλεχτ προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες, που έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί της, και σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να περάσει στη δεύτερη θέση. Από την άλλη πλευρά, η Κλαμπ Μπριζ παραμένει αλώβιτη εδώ και εφτά αγωνιστικές, όπου και μετράει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό με σκοπό να μείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ζούλτε.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Γάνδη – Οστάνδη (11/12, 19:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Γάνδη, η οποία μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Την πρώτη της ήττα μετά από οκτώ παιχνίδια και απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες υπέστη η Οστάνδη, η οποία ευελπιστεί σε επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: N/G (1.95 @ Interwetten)

Σταντάρ Λιέγης – Βέστερλο (11/12, 21:00): Τη δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε η Σταντάρ, η οποία κάνει ότι μπορεί για να καλύψει το κενό από τις πρώτες θέσεις. Από την άλλη πλευρά, η Οστάνδη παραμένει χωρίς νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ούσα και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Μπέβερεν – Γκενκ (11/12, 21:00): Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Μπέβερεν, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Κόντρα στην Γκενκ ευελπιστεί σε επιστροφή στα θετικά αποτέλεσματα. Τον ίδιο στόχο ωστόσο έχει και η Γκενκ, η οποία προέρχεται από δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Interwetten)