Προγνωστικά Βελγίου: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Έουπεν – Σαρλερουά (10/12, 19:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Έουπεν, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Ποντάρει στο εντός έδρας αήττητο των τεσσάρων τελευταίων αγώνων, με απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Σαρλερούα προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί δυο αγώνων, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια, με σκοπό να παραμείνει εντός πλέι οφ.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)

Κορτράικ – Σιντ-Τρούιντεν (10/12, 21:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια η Κορτράικ, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό σε αυτό το αρνητικό της σερί. Μετά από δυο διαδοχικές ήττες, θέλει να πανηγυρίσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Την πρώτη της νίκη μετά από εννέα παιχνίδια και απολογισμό τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες πήρε και πάλι η Σιντ-Τρούιντεν, ούσα δυο βαθμούς μακριά από την τελευταία θέση. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Interwetten)

Μουσκρόν – Μαλίν (10/12, 21:30): Σε αγωνιστική πτώση εξακολουθεί να βρίσκεται η Μουσκρόν, η οποία παραμένει χωρίς τρίποντο εδώ και οκτώ παιχνίδια, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Παράλληλα, έχει ηττηθεί στα πέντε πιο πρόσφατα. Από την άλλη πλευρά, η Μαλίν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά από την συντριβή από την Κλαμπ Μπριζ (6-1). Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αναμένουμε μεγάλο αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Interwetten)