Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Κλαμπ Μπριζ – Οστάνδη (03/12, 19:00): Από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, προέρχεται η Κλαμπ Μπριζ, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το θετικό σερί της. Αήττητη παραμένει ωστόσο εδώ και οκτώ αγωνιστικές και η Οστάνδη, με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αμφότερες μάχονται σήμερα για την δεύτερη θέση, οπότε και επιλογή μας είναι το αμφίσκο.

Προγνωστικά: G/G (1.60 @ Interwetten)

Ζούλτε-Βάρεγκεμ – Μπέβερεν (03/12, 21:00): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη η Ζούλτε, η οποία και θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, η Μπέβερεν εξακολουθεί να είναι χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι αυτό, σε συνδυασμό ωστόσο με το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: 1 & G/G (2.70 @ Interwetten)

Σιντ-Τρούιντεν – Μουσκρόν (03/12, 21:00): Εννέα παιχνίδια έχει συμπλητρώσει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Σιντ-Τρούιντεν, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη Μουσκρόν, η οποία μετράει εφτά παιχνίδια μακριά από τους τρεις βαθμούς, έχοντας σερί με δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αμφότερες θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο επιλογή μας θα είναι το N/G.

Προγνωστικά: N/G (1.95 @ Interwetten)

Βέστερλο – Γάνδη (03/12, 21:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και εφτά αγωνιστικές η Βέστερλο, η οποία κατάφερε να πανηγυρίσει τον πρώτο της βαθμό μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, η Γάνδη προέρχεται από ένα σερί τριών νικών στο πρωτάθλημα και είναι το φαβορί για να πανηγυρίσει ακόμη μια σήμερα.

Προγνωστικά: 2 (1.45 @ Interwetten)