Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερα παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα, πέφτει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Γάνδη – Κορτράικ (27/11, 15:30): Με μόνο στόχο την τρίτη διαδοχική της νίκη αναμένεται να παραταχθεί για το παιχνίδι αυτό η Γάνδη, η οποία προέρχεται από δυο “καθαρές” επικρατήσεις κόντρα σε Μπέβερεν (2-0) και Μουσκρόν (0-2). Από την άλλη πλευρά, η Κορτράικ παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Επιλογή μας το 2-3 Goal που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Οστάνδη – Γκενκ (27/11, 15:30): Συνέχεια στις υψηλές πτήσεις θέλει να δώσει η Οστάνδη, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και εφτά αγωνιστικές, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Το αήττητο αυτό σερί της την έχει φέρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας εντός έδρας απολογισμό έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Το δίκο της αήττητο σερί προσπαθεί να φτιάξει και η Γκενκ, η οποία στα τρία τελευταία παιχνίδια της, μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, οπότε και πάμε σε υψηλό σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Σταντάρ Λιέγης – Ζούλτε Βάρεγκεμ (27/11, 19:00): Από την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της προέρχεται η Σταντάρ Λιέγης, μετρώντας επίσης και μια νίκη. Κόντρα στην πρωτοπόρο Ζούλτε θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Από ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών προέρχεται η Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία και μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί. Είναι πρώτη και με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Ακόμη ένα παιχνίδι που αναμένουμε υψηλό σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Άντερλεχτ – Μουσκρόν (27/11, 21:00): Την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, έχει σήμερα η Άντερλεχτ, η οποία δεν είναι και στα καλύτερα της τη φετινή σεζόν. Από την άλλη πλευρά, η Μουσκρόν βρίσκεται σε καθοδική πορεία, ούσα χωρίς νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Παράλληλα, έχει σκοράρει μόλις μια φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη της Άντερλεχτ, σε συνδυασμό με το N/G.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.00 @ Interwetten)