Προγνωστικά Βελγίου: Με την διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων ολοκληρώνεται σήμερα η 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Ζούλτε-Βάρεγκεμ – Άντερλεχτ (20/11, 15:30): Την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά της από τους διώκτες της έχει σήμερα η Ζούλτε-Βάρεγκεμ, αρκεί βέβαια να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας δεχθεί και μόλις ένα γκολ. Αντιθέτως, η Άντερλεχτ δεν αποδίδει και τόσο καλά στα τελευταία παιχνίδια της, αγνοώντας τη νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Μαλίν – Σταντάρ Λιέγης (20/11, 19:00): Αγνοεί την ήττα εδώ και δυο παιχνίδια η Μαλίν, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, ενώ έχει διατηρήσει και ανέπαφη την εστία της. Κόντρα στην Σταντάρ θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη, με σκοπό να την “πιάσει” στη βαθμολογία. Από την πλευρά της, η ομάδα της Λιέγης επέστρεψε στα νικηφόρα παιχνίδια μετά από δυο διαδοχικές ήττες και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Σαρλερουά – Λόκερεν (20/11, 21:00): Την πρώτη της ήττα μετά από εφτά παιχνίδια και απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες υπέστη η Σαρλερουά, η οποία ευελπιστεί σε άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Αντιθέτως, η Λόκερεν εξακολουθεί να είναι χωρίς νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, όπου και μετράει κατά σειρά τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες.

Προγνωστικό:: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)