Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής:  Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στη μεγάλη κατηγορία της Αργεντινής. Η πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου, Γοδόι Κρουζ, δοκιμάζεται στην έδρα της Κίλμες.

Ουνιόν Σάντα Φε – Αρχεντίνος Τζούνιορς (07/05, 01:00): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, καθώς η Ουνιόν Σάντα Φε έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς στόχους. Αντίθετα, η Αρχεντίνος Τζούνιορς δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού (ακολουθείται ειδικός πίνακας για τον υποβιβασμό). Από την παρθενική τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχονται οι φιλοξενούμενοι (1-0 επί Μπόκα Τζούνιορς), δε σκόραραν καν στις 6/8 τελευταίες αγωνιστικές. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), στο Under 2,5 και τα τέσσερα αυτά ματς. Βλέπουμε λίγα γκολ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.57 @ Goalbet)

Κίλμες – Γοδόι Κρουζ (07/05, 03:15): Ζωντανή στη διεκδίκηση της πρωτιάς του πρώτου ομίλου θέλει να μείνει η Γοδόι Κρουζ, που ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Σαν Λορέντζο. Προέρχεται από το νικηφόρο 2-0 επί της Άρσεναλ Σαραντί, είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες εξόδους της (3-2-0). Αδιάφορη βαθμολογική η γηπεδούχος Κίλμες, μετρά μόνο ένα τρίποντο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3). Μια ματιά στα… εντός των γηπεδούχων και στα… εκτός των φιλοξενούμενων μας οδηγεί με σχετική ασφάλεια στο Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.10 @ Betshop)