Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Ολοκληρώνεται τα ξημερώματα η 14η αγωνιστική στην Α’ Αργεντινής, με τις αναμετρήσεις της Ολίμπο με την Μπάνφιλντ και της Σαρμιέντο με την Πατρονάτο.

Ολίμπο – Μπάνφιλντ (10/05, 01:00): Αμφότερες περιμένουν… στωικά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής αρνητική πορεία. Το θετικό είναι ότι καμία εκ των δύο δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Σερί 1-2-3 για την Ολίμπο στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, μόλις μία νίκη για την Μπάνφιλντ στις τελευταίες 12 (1-6-5). Από έξι διαδοχικά Under 2,5 προέρχονται οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Magicbet)

Σαρμιέντο – Πατρονάτο (10/05, 03:15): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στη μάχη του Χουνίν, καθώς η γηπεδούχος Σαρμιέντο κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Μετρά μόνο μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-3-1), ενώ προέρχεται από 6/7 NG & Under 2,5. Η νεοφώτιστη Πατρονάτο επέστρεψε στα τρίποντα την περασμένη αγωνιστική και είναι ικανοποιημένη με τη συγκομιδή των 16 βαθμών. Βέβαια, παραμένει χωρίς διπλό (0-2-4), ενώ παράλληλα οι έξι φετινές της έξοδοι συνδυάστηκαν όλες με το G/G & Over 2,5. Οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το γκολ, άρα αναγκαστικά θα παραμελήσουν την άμυνα.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Interwetten)