Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 21:45.

Κόβεντρι – Πορτ Βέιλ (21/03, 21:45): Αμφότερες βρίσκονται αντός της επικίνδυνης ζώνης, με τη διαφορά ότι η Κόβεντρι ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί, ενώ η Πορτ Βέιλ βρίσκεται στο -2 από τη σωτηρία της και παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Μονόδρομος η επιλογή των φιλοξενούμενων, μιας και η Κόβεντρι θεωρείται πλήρως αδιάφορη πλέον.

Προγνωστικό: 2 (3.15 @ Magicbet)

Όξφορντ – Μπόλτον (21/03, 21:45): Στο -5 από την εξάδα και τα πλέι οφ βρίσκεται η Όξφορντ, η οποία είναι αρκετά ασταθής το τελευταίο διάστημα, όντας ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Η Μπόλτον από την πλευρά της είναι στη 2η θέση, κρατάει την απευθείας άνοδο στα χέρια της και καλείται να δώσει συνέχεια στις τρεις σερί νίκες που μετράει ώστε να “ανοίξει” τη διαφορά από τους διώκτες της. Επιλογή μας θα αποτελέσει και εδώ το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.80 @ Magicbet)

Ροτσντέιλ – Μίλγουολ (21/03, 21:45): Ντεφορμέ είναι οι δυο ομάδες το τελευταίο διάστημα, με τη διαφορά ότι η Μίλγουολ είναι μόλις στο -1 από την εξάδα και τα πλέι οφ. Έξι βαθμούς πιο κάτω βρίσκεται η Ροτσντέιλ που δεν έχει τη δυναμική να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Θα επιλέξουμε το 2 DNB λόγω κινήτρου.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.95 @ Magicbet)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες