Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Έντεκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 21:45.

Γουίμπλεντον – ΜΚ Ντονς (14/03, 21:45): Αμφότερες πραγματοποιούν μέτρια πορεία μέχρι στιγμής, με τη Γουίμπλεντον να είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και την ΜΚ Ντονς να είναι στο +6. Οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη ώστε να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο, η ισοπαλία μοιάζει να εξυπηρετεί τον σκοπό και των δυο όμως.

Προγνωστικό: Χ (3.20 @ Magicbet)

Μπέρι – Μπρίστολ Ρόβερς (14/03, 21:45): Εννιά αγώνες αήττητη έχει συμπληρώσει η Μπρίστολ (3-6-0) που πλέον βρίσκεται στην 8η θέση και στο -4 από τα πλέι οφ. Η Μπέρι από την πλευρά της είναι λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και στη σημερινή αναμέτρηση δεν δείχνει ικανή να πάρει αποτέλεσμα. Επιλογή μας θα αποτελέσει το διπλό που δίνεται σε ελκυστικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (2.45 @ Magicbet)

Τσάρλτον – Μπράντφορντ (14/03, 21:45): Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες το τελευταίο διάστημα, οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 1-1-4 στα έξι τελευταία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έοχυν ρεκόρ 3-2-1 και βρίσκονται μόλις στο -2 από την απευθείας άνοδο. Επιλογή μας και εδώ η νίκη των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικό: 2 (2.25 @ Magicbet)

Τσέστερφιλντ – Πιτέρμπορο (14/03, 21:45): Αμφότερες είναι ντεφορμέ μετρώντας μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ωστόσο η βασική διαφορά ανάμεσά τους είναι πως η Τσέστερφιλντ βρίσκεται στο -8 από τη σωτηρία της, ενώ η Πιτέρμπορο είναι λίγο κάτω από τη μέση και ουσιαστικά αδιάφορη. Θα πάμε με την έδρα, μιας και οι γηπεδούχοι παίζουν ένα από τα τελευταία τους “χαρτιά” για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: 1 (3.50 @ Magicbet)

Κόβεντρι – Σάουθεντ (14/03, 21:45): Ανήμπορη να σηκώσει κεφάλι δέιχνει η Κόβεντρι, η οποία είναι στην τελευταία θέση και στο -14 από τη σωτηρία της. Η Σάουθεντ από την άλλη είναι στο -4 από τα μπαράζ ανόδου και οφείλει ν πάρει το συγκεκριμένο τρίποντο. Θα την εμπιστευτούμε.

Προγνωστικό: 2 (2.20 @ Magicbet)

Γουόλσολ – Φλίτγουντ (14/03, 21:45): Σε τροχιά ανόδου βρίσκονται οι δυο ομάδες, με τη Γουόλσολ να είναι στο -5 από τα πλέι οφ και τη Φλίτγουντ να είναι στη 2η θέση και στο +1 από την Μπόλτον που καραδοκεί να κλέψει την απευθείας άνοδο. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος και το γκολ εκατέροθεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Magicbet)

Τζίλιγχαμ – Μπόλτον (14/03, 21:45): Μονόπλευρο είναι ουσιαστικά το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και οι γηπεδούχοι βρίσκονται λίγο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Μπόλτον είναι στο -1 από την απευθείας άνοδο. Δεν μας μένει άλλη επιλογή από το να πάμε με το κίνητρο και την ποιοτικότερη ομάδα.

Προγνωστικό: 2 (2.15 @ Magicbet)

Νορθάμπτον – Πορτ Βέιλ (14/03, 21:45): Ματς ζωής και θανάοτυ το σημερινό για την Πορτ Βέιλ, η οποία βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης όντας σοτ -2 από τη σωτηρία της. Σε καλύτερη μοίρα οι γηπεδούχοι, είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και προέρχονται και από δυο σερί νίκες. Άσσος.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Magicbet)

Όλνταμ – Όξφορντ (14/03, 21:45): Κομβικό ματς γι αμφότερες τις ομάδες το σημερινό, καθώς η Όλνταμ είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και παλεύει να σώσει την κατηγορία, ενώ η Όξφορντ είναι στο -6 από τα πλέι οφ και θέλει να κάνει την υπέρβαση. Σκοράρουν με ευκολία οι φιλοξενούμενοι, έτσι θα τους επιλέξουμε με την κάλυψη της ισοπαλίας.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.55 @ Magicbet)

Σκάνθορπ – Ροτσντέιλ (14/03, 21:45): Αμφότερες βρίσκονται σε τραγική κατάσταση το τελευταίο δδιάστημα, καθώς η Σκάνθορπ αγνοεί τη νίκη στα εννιά τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Ροτσντέιλ αγνοεί τη νίκη 10 τελευταία. Καλύτερα να απέχουμε, μιας και η επιλογή σημείου είναι αρκετά δύσκολη.

Προγνωστικό: No Bet

Σουίντον – Σέφιλντ Γιουν. (14/03, 21:45): Με τρένο που δεν σταματάει μοιάζει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποάι είναι στην κορυφή τυ βαθμολογικού πίνακα και στο +8 από τους διώκτες της. Η Σουίντον από την άλλη είναι στο -4 από την παραμονή της αι δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό σήμερα. Θα επιλέξουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικό: 2 (1.55 @ Magicbet)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες