Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Δώδεκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 15:00 και στις 17:00.

Γουίμπλεντον – Μίλγουολ (02/01, 15:00): Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Μίλγουολ, σε αντίθεση με τη Γουίμπλεντον που μετράει μια νίκη και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία. Στο -1 από την εξάδα έχυν φτάσει οι φιλοξενούμενοι που ξεκίνησαν με μεγάλες βλέψεις τη σεζόν. Κίνητρο και μομέντουμ μας οδηγούν στο διπλό, που δίνεται σε ελυστικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Magicbet)

 Μπέρι – Σέφιλντ Γ. (02/01, 17:00): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Σέφιλντ είναι κλάσεις ανώτερη και αν παρουσιαστεί σοβαρή και ουσιαστική, δύσκολα θα αφήσει πίσω τη βαθμούς. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 20η και 1η θέση αντίστοιχα και δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε και εδώ τους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικό: 2 (1.50 @ Magicbet)

Τσάρλτον – Μπρίστολ Ρόβερς (02/01, 17:00): Αμφότερες βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, με τη διαφορά ότι η Μπρίστολ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. ι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος ώστε να κάνουν το “ξεπέταγμα”, έτσι θα επιλέξουμε το αμφίσκορο που φαντάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Magicbet)

Τσέστερφιλντ – ΜΚ Ντονς (02/01, 17:00): Στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας βρίσκονται οι δυο ομάδες, ωστόσο παρουσιάζουν ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, με τους γηπεδούχους να έχουν δυο νίκες στα πέντε τελευταία και τους φιλοξενούμενους να έχουν τρεις. Η σημερινή αναμέτρηση είναι κομβική για αμφότερες και καμια από τις δυο δεν θέλει να ηττηθεί. Θα πάμε με τα λίγα γκολ, καθώς δεν αποκλείεται να κυριαρχήσουν το πάθος και η δύναμη, παρά το θέαμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.00 @ Magicbet)

Κόβεντρι – Μπόλτον (02/01, 17:00): Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 23η και 2η θέση αντίστοιχα και τη δεδομένη χρονική στιγμή η Κόβεντρι δεν δείχνει ικανή να κοντράρει την πλήρως φορμαρισμένη Μπόλτον. Το διπό προσφέρεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις και θα το επιλέξουμε.

Προγνωστικό: 2 (2.00 @ Magicbet)

Τζίλιγχαμ – Όξφορντ (02/01, 17:00): Αμφότερες βρίσκονται κοντα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και δείχνουν ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο. Η αστάθειά τους τις χαρακτηρίζει και η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε, είναι να απέχουμε.

Προγνωστικό: No Bet

Νορθάμπτον – Μπράντφορντ (02/01, 17:00): Αήττητη στα πέντε τελευταία παραμένει η Μπράντφορντ, ωστόσο έχει κερδίσει μόλις ένα από αυτά τα παιχνίδια. Η Νορθάμπτον από την πλευρά της μετράει δυο νίκες και έξι ήττες στα οκτώ τελευταία και οφείλει να ξυπνήσει ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Θα πάμε με το αμφίσκορο, καθώς οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν το τρίποντο με κάθε κόστος ώστε να πλησιάσουν τους στόχους τους.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Magicbet)

Όλνταμ – Πορτ Βέιλ (02/01, 17:00): Αμφότερες έχουν ρεκόρ 1-0-3 στα τέσσερα τελευταία και έχουν βρεθεί στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Παίζουν κακό ποδόσφαιρο, ενώ και αμυντικά μοιάζουν ανήμπορες να βρουν λύσεις. Θα πάμε με τα πολλά τέρματα, καθώς αναμένουμε καποια στιγμή να “ξυπνήσουν” και επιθετικά.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Magicbet)

Σκάνθορπ – Πιτέρμπορο (02/01, 17:00): Χάνει ρυθμό και έδαφος η Σκάνθορπ σιγά σιγά, που μέχρι τώρα βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Πιτέρμπορο από την άλλη είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, είναι στην 7η θέση και καλείται να βρει ρυθμό ώστε να “πιάσει” μια θέση στα πλέι οφ. Τα πολλά γκολ φαντάζουν ως η πιο ασφαλής επιλογή και σε αυτό το ματς.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Magicbet)

Σριούσμπερι – Φλίτγουντ (02/01, 17:00): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Σριούσμπερι παραπαίει, ενώ η Φλίτγουντ είναι αήττητη στα επτά τελευταία με ρεκόρ 4-3-0. Θα επιέξουμε το διπλό τόσο λόγω φόρμας, όσο και απόδοσης.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Magicbet)

Σουίντον – Σάουθεντ (02/01, 17:00): Δώδεκα ματς αήττητη συμπλήρωσε η Σάουθεντ, μετρώντας επτα νίκες και πέντε ισοπαλίες. Η Σουίντον από την πλευρά της έχει μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία και δεν δείχνει ικανή να σηκώσει κεφάλι. Ημέρα του διπλού σήμερα, το επιλέγουμε και εδώ.

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ Magicbet)

Γουόλσολ – Ρότσντεϊλ (02/01, 17:00): Από τέσσερις σερί νίκες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, που έχουν καταφέρει να σκαρφαλώσουν στην 4η θέση και να έχουν πλέον μεγάλες βλέψεις. Η Γουόλσολ είναι μετριότατη σε όλες τις γραμμές, ωτόσο η έδρα αναμένεται να εξισορροπήσει τις διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες. Θα επιλέξουμε την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.30 @ Magicbet)