Προγνωστικά Τουρκίας: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η 15η αγωνιστική της Super Lig Τουρκίας, με το παιχνίδι της Οσμάνλισπορ με τη Γαλατασαράι να κλέβει τις εντυπώσεις.

Καραμπόκ – Κόνιασπορ, (18/12, 12:30): Συνεχίζει να προβληματίζει η Καραμπόκ που γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Αλάνιασπορ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά μετράει μόλις μια νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Το καθήκον της κόντρα στην Καϊσέρισπορ έκανε η Κόνιασπορ που επικράτησε με 1-0 της αντιπάλου της. Σε εξαιρετική φόρμα στο πρωτάθλημα τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: under 2,5 (1,62 @ Goalbet)

Γκαζιάντεπσπορ – Ρίζεσπορ, (18/12, 12:30): Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Γκαζιάντεπσπορ που γνώρισε βαριά ήττα και στο Κύπελλο με 3-0 από τη Σανλιούρφασπορ. Επιβεβαιώνει συνεχώς πως βρίσκεται σε τραγική κατάσταση ενώ προέρχεται από επτά σερί ήττες. Σε ανάλογη κατάσταση και η Ρίζεσπορ που ηττήθηκε με 0-1 από την Κασίμπασα. Τέταρτη σερί ήττα, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, μετρώντας συνολικά φέτος μόλις δυο νίκες.

Προγνωστικό: G/G (1,80 @ Goalbet)

Αντάνασπορ – Καϊσέρισπορ, (18/12, 15:00): Ντέρμπι ουραγών στα Άδανα, με τις δυο ομάδες να μην έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Από τη βαριά ήττα με 4-1 από την Τραμπζονσπόρ προέρχεται η Αντάνασπορ. Τέταρτη σερί ήττα, παραμένει χωρίς νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Από το κακό στο χειρότερο και η Καϊσέρισπορ που ηττήθηκε με 1-0 από την Κόνιασπορ. Τέταρτη σερί ήττα, όπου σε καμία δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο +3 από την τελευταία θέση διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Προγνωστικό: 1 (3,11 @ Goalbet)

Αλάνιασπορ – Ακίσασπορ, (18/12, 18:00): Τρεις σημαντικούς βαθμούς απέσπασε από την Καραμπόκ η Αλάνιασπορ που επικράτησε με 0-2 της αντιπάλου της. Επιστροφή στις επιτυχίες, πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, over 2,5 τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών έβαλε η Ακίσασπορ που ηττήθηκε με 1-2 από την Οσμάνλισπορ. Δεν πείθει εκτός έδρας μετράει μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,10 @ Goalbet)

Οσμάνλισπορ – Γαλατάσαραϊ, (18/12, 18:00): Σε εξαιρετική φόρμα η Οσμάνλισπορ επικράτησε με 1-2 της Ακίσασπορ, συμπληρώνοντας πέντε παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα (τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες), g/g τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Εύκολο έργο επί της Γκαζιάντεπσπορ είχε η Γαλατασαράι που επικράτησε με 3-1 της αντιπάλου της. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (δυο νίκες, δυο ισοπαλίες), όπου σημειώθηκε το g/g.

Προγνωστικό: G/G (1,62 @ Goalbet)