Προγνωστικά Τουρκίας: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η 13η αγωνιστική της Super Lig Τουρκίας, με τη Γαλατασαράι να δοκιμάζεται στην έδρα της Κασίμπασα.

Αλάνιασπορ – Κόνιασπορ, (12:30, 04/12): Εύκολο απόγευμα κόντρα στην Καϊσέρισπορ είχε η Αλάνιασπορ που επικράτησε με 3-0 της αντιπάλου της. Δεύτερη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, με το over 2,5 να σημειώνεται στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες. Έστω και δύσκολα η Κόνιασπορ κατάφερε να πάρει το βαθμό από την Οσμάνλισπορ (1-1). Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν σε μια αναμέτρηση από τις εννέα πιο πρόσφατες.

Προγνωστικό: 2 (3,01 @ Goalbet)

Γκαζιάντεπσπορ – Ακίσασπορ, (15:00, 04/12): Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για την Γκαζιάντεπσπορ, που ηττήθηκε με 2-0 από την Καραμπόκ. Τρίτη σερί ήττα, αλλά και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, βρίσκεται στο +1 από την από την επικίνδυνη ζώνη. Επιστροφή στις επιτυχίες για την Ακίσασπορ που επικράτησε με 1-0 της Κασίμπασα. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών (δυο ήττες, μια ισοπαλία) και θα προσπαθήσει να «χτίσει» ένα νέο αήττητο σερί.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,62 @ Goalbet)

Οσμάνλισπορ – Καραμπούκσπορ, (15:00, 04/12): Εμφανίστηκε αντάξια των περιστάσεων κόντρα στην Κόνιασπορ και έφυγε με το βαθμό από το Ικόνιο. Μετράει μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ενώ το g/g σημειώθηκε στις πέντε εξ αυτών. Επιτέλους νίκη για την Καραμπόκ που επικράτησε με 2-0 της Γκαζιάντεπσπορ. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών (δυο ήττες δυο ισοπαλίες), ενώ το n/g εμφανίστηκε στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,95 @ Goalbet)

Κασίμπασα – Γαλατασαράι, (18:00, 04/12): Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κασίμπασα που ηττήθηκε με 1-0 από την Ακίσασπορ. Παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, μετρώντας αντίθετα δυο ήττες και μια ισοπαλία. Επιρρεπής στο λάθος η άμυνα της δέχθηκε γκολ και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Πάνω στην Μπούρσασπορ ξέσπασε η Γαλατασαράι που επικράτησε με 3-1 της αντιπάλου της. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί δυο αγωνιστικών, όπου μετρούσε δυο ήττες, βρίσκεται στην 4η θέση και θέλει να διατηρηθεί στην 4η θέση.

Προγνωστικό: 2 (2,01 @ Goalbet)

Αντάνασπορ – Γκεντσλερμπιρλίγκι, (18:00, 04/12): Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Αντάνασπορ που ηττήθηκε με 1-0 από την Αντάλιασπορ. Δεύτερη σερί ήττα, αλλά και έκτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση. Στο βαθμό της ισοπαλίας (0-0) με την Τραμπζονσπόρ περιορίστηκε η Γκεντσλερμπιρλίγκι. Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητη, under 2,5 τα πέντε πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,67 @ Goalbet)