Προγνωστικά Πολωνία: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 27η αγωνιστική της Εκστρακλάσα με τη Γιαγκελόνια να υποδέχεται τη Νιετσιέτζα, την ίδια στιγμή που η Λέχια φιλοξενεί τη Ζαγκλέμπιε.

Γιαγκελόνια – Νιετσιέζα, (02/04, 16:30): Κατώτερη των περιστάσεων η Γιαγκελόνια που «κόλλησε» στο μηδέν με την Πογκόν. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές αήττητη, παραμένει στην κορυφή, ενώ το over 2,5 σημειώθηκε στα δέκα από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Σε κακή κατάσταση η Νιετσιέτζα που ηττήθηκε με 1-2 από τη Σλασκ. Δεύτερη σερί ήττα, συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ μόλις σε ένα από αυτά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,85 @ Goalbet)

Λέχια Γκντανσκ – Ζαγκλέμπιε, (02/04, 19:00): Στην ανωτερότητα της Λέγκια υποτάχθηκε η Λέχια, που ηττήθηκε με 1-2. Τρίτη σερί ήττα, G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Απογοητευτική εμφάνιση και ήττα με 0-1 από τη Ρουχ Χορζόφ για τη Ζαγκλέμπιε. Βρίσκεται σε κακό μομέντουμ, μετράει μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, επί της ουραγού Γκόρνικ Λέτζνα.

Προγνωστικό: 1 (1,[email protected] Goalbet)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες