Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με έντεκα αναμετρήσεις συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο (01/04) η 39η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ.

Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ Γουέν. (01/04, 14:30): Έξι αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη η Μπάρνσλεϊ, η οποία είδε τη διαφορά απ’ τα πλέι οφ να αυξάνεται υπερβολικά. Από την πλευρά της η Σέφιλντ μετράει μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, ευρισκόμενη οριακά στις θέσεις των πλέι οφ. Πληρώνει καλά το Over και θα αποτελέσει την επιλογή μας σ’ αυτήν την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.90 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Άστον Βίλα – Νόριτς (01/04, 17:00): Πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει η Βίλα, η οποία δύσκολα θα προλάβει τα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Νόριτς βρίσκεται στο -5 απ’ την πρώτη εξάδα και σαφώς έχει περισσότερες ελπίδες για να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Να σκοράρουν αμφότερες φαντάζει η πιο πιθανή και λογική επιλογή στην αναμέτρηση του «Βίλα Παρκ».

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρέντφορντ – Μπρίστολ Σίτι (01/04, 17:00): Στη μέση της κατάταξης έχει σταθεροποιηθεί η Μπρέντφορντ, η οποία τρέχει ρεκόρ 3-1-2 στις πρόσφατες αναμετρήσεις. Από την άλλη πλευρά η Μπρίστολ έρχεται από δύο σερί νίκες και βγήκε οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Σωστά διαβασμένο το σετ, θα δώσουμε ένα προβάδισμα στο κίνητρο που έχει η φιλοξενούμενη.

Προγνωστικό: 2 (3.07 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπράιτον – Μπλάκμπερν (01/04, 17:00): Διατηρείται στις θέσεις της απευθείας ανόδου η Μπράιτον, η οποία βρίσκεται στο +6 απ’ τις θέσεις των πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Μπλάκμπερν είναι αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια, αλλά παρέμεινε εντός επικίνδυνης ζώνης. Μπορεί να βάλει δύσκολα στην γηπεδούχο και το Over μπορεί εύκολα να επιβεβαιωθεί.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.87 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Χάντερσφιλντ – Μπέρτον (01/04, 17:00): Συνεχίζει να ζει το όνειρό της η Χάντερσφιλντ, η οποία παρέμεινε στην 3η θέση και στο -6 απ’ την απευθείας άνοδο. Από την άλλη πλευρά η Μπέρτον παρέμεινε οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο θα δώσει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του μοιραίου. Λογικό φαβορί η γηπεδούχος, μπορεί να επιβεβαιώσει τον «άσσο», ο οποίος δεν είναι ευκαιρία.

Προγνωστικό: 1 (1.58 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ίπσουιτς – Μπέρμιγχαμ (01/04, 17:00): Επτά αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη η Ίπσουιτς, η οποία βρίσκεται στο +5 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Μπέρμιγχαμ βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση, αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία και είναι και αυτή με τη σειρά της στο +5 απ’ τα «κόκκινα». Ομάδες που θέλουν να αποδείξουν πολλά, οπότε και το αμφίτερμα φαντάζει ως η πιο λογική επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.88 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νιούκαστλ – Γουίγκαν (01/04, 17:00): Τριάδα αγώνων συμπλήρωσε η Νιούκαστλ, η οποία παρόλα αυτά παρέμεινε στο +7 απ’ τις θέσεις των πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Γουίγκαν μετράει μια ήττα στις πρόσφατες επτά αναμετρήσεις της και έμεινε στο -7 απ’ την παραμονή στην κατηγορία. Λογική επιλογή η νίκη των γηπεδούχων, δεν έχει την παραμικρή αξία ωστόσο.

Προγνωστικό: 1 (1.39 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Πρέστον – Νότιγχαμ (01/04, 17:00): Μια ήττα στα τελευταία εννιά παιχνίδια μετράει η Πρέστον, είναι σε καλή κατάσταση και απέχει πέντε πόντους απ’ την είσοδο στα πλέι οφ. Από την πλευρά της η Νότιγχαμ μετράει μια νίκη στις πρόσφατες οκτώ αναμετρήσεις, ούσα οριακά έναν πόντο πάνω απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Σε καλά επίπεδα κινείται ο «άσσος» και αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: 1 (1.97 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρόδεραμ – Φούλαμ (01/04, 17:00): Έχει ξεμείνει οριστικά από στόχους η Ρόδεραμ, η οποία από του χρόνου θα αγωνίζεται στη League One. Από τη δική της πλευρά η Φούλαμ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από οκτώ αγώνες και βρίσκεται έναν πόντο μακριά απ’ τα πλέι οφ. Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, οι τιμές του «διπλού» ωστόσο κρίνονται απογοητευτικές και γι’ αυτό το λόγο θα στραφούμε στα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: Over 3.5 (2.07 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γουλβς – Κάρντιφ (01/04, 17:00): Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Γουλβς, η οποία το έχει πάρει απόφαση να σώσει την κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η Κάρντιφ μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια και δεν θα αποτελέσει καθόλου εύκολη λεία για τους «λύκους». Ομάδες που σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτό το λόγο επιλέγουμε τα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό:  Over 2.5 (2.05 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρέντινγκ – Λιντς (01/04, 19:30): Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν εντυπωσιάζει με την παρουσία τους. Από τη μία η Ρέντινγκ που μεταμορφώνεται προς το καλύτερο όποτε αγωνίζεται στην έδρα της και από την άλλη μια Λιντς, η οποία δεν καταλαβαίνει από έδρες και έχει ως μεγάλο στόχο την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια». Απόλυτα ισορροπημένο το σετ αποδόσεων, η συμπεριφορά αμφοτέρων μας οδηγεί να επιλέξουμε το εκατέρωθεν σκοράρισμα, από τη στιγμή που έχει πολύ 1-1 μέσα του.

Προγνωστικό: G/G (1.88 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες