Προγνωστικά Τουρκίας: Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 5η αγωνιστική της Super Lig Τουρκίας.

Καϊσέρισπορ – Ρίζεσπορ, (25/09, 13:30): Με άδεια χέρια έφυγε από την έδρα της Μπούρσασπορ η Καϊσέρισπορ, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-1. Αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας δυο ήττες και δυο ισοπαλίες, με το g/g να εμφανίζεται στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Στην ανωτερότητα της Γαλατασαράι υποτάχθηκε η Ρίζεσπορ που ηττήθηκε με 2-0. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ρίζεσπορ που έχει σημειώσει μόλις μια νίκη φέτος, n/g τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,67 @ Goalbet)

Μπούρσασπορ – Κασίμπασα, (25/09, 16:00): Ακόμη μια καλή εμφάνιση για την Μπούρσασπορ που επικράτησε με 3-1 της Καϊσέρισπορ. Σημείωσε τη δεύτερη σερί της νίκη, αλλά και τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Κασίμπασα που παρά την έλευση νέου τεχνικού διασύρθηκε με 1-5 από τη Φενερμπαχτσέ. Αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας αντίθετα τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: 1 (1,80 @ interwetten)

Φενερμπαχτσέ – Γκαζιάντεπσπορ, (25/09, 19:00): Πάνω στην Κασίμπασα ξέσπασε η Φενερμπαχτσέ που διέσυρε με 1-5 την αντίπαλο της. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών πρώτων αγωνιστικών (δυο ήττες, μια ισοπαλία), ενώ σε κανένα παιχνίδι της δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν. Προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό από την Μπασακσεχίρ γνωρίζοντας την ήττα με 0-1. Μετράει μια νίκη μετά το πέρασμα των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών,n/g και under 2,5 τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: N/G (1,65  @ Magicbet)

Γκεντσλερμπιρλίγκι – Καρντεμίρ, (25/09, 19:00): Το βαθμό από τη δυνατή Κόνιασπορ απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκεντσλέρ (1-1). Τρίτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών. Την αντίσταση της Αντάλιασπορ κατάφερε να κάμψει η Καρντεμίρ που επικράτησε με 3-2 της αντιπάλου της. Over 2,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, δυο νίκες και δυο ήττες ο απολογισμός της.

Προγνωστικό: Οver 2,5 (2,05 @ Stoiximan)