Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Κάποια προσωπικά προβλήματα με κράτησαν μακριά από την ιστοσελίδα όλες αυτές τις μέρες, ευτυχώς τουλάχιστον πέρασαν σχετικά αναίμακτα! Και επειδή και το στοίχημα, όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή θέλουν καλή ψυχολογία, δεν μπορούσα να ασχοληθώ με αυτό. Πάντως το τελευταίο μου κείμενο πήγε καλά, αφού δικαιώθηκαν οι δύο από τις τρεις επιλογές, πάντα σε τιμές άνω του 2,00! Μπαίνοντας σιγά – σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, ας πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Μία εβδομάδα πριν αρχίσει το εορταστικό πρόγραμμα σε Αγγλία και Σκωτία, με παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες αυτών των χωρών θα ασχοληθώ και σήμερα, αν και ειδικά στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλές αναβολές, λόγω έξαρσης και πάλι της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σάλφορντ – Στίβενεϊτζ Προγνωστικά

Τα δύο τελευταία χρόνια που παίζουν οι δύο ομάδες, η Σάλφορντ έχει κερδίσει και τους τέσσερις αγώνες τους! Και παρόλο που φέτος ξεκίνησε τη σεζόν με όνειρα ανόδου, παραμένει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ακόμη χαμηλότερα είναι η Στίβενεϊτζ, που δείχνει να έχει προβλήματα όταν παίζει εκτός έδρας, παρόλο που άλλαξε προπονητή και ψάχνει την πρώτη νίκη του νέου της τεχνικού! Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους δεν κερδίζουν εδώ και εφτά αγώνες, με τέσσερις ήττες, ενώ σε αγώνες πρωταθλήματος δεν έχει νίκη στους οκτώ τελευταίους εκτός, με έξι ήττες. O άσος της Σάλφορντ στο 1,97 στην Fonbet.

Στέρλινγκ Αλμπιον – Αννάν Προγνωστικά

Στη Λιγκ 2 της Σκωτίας, η Στέρλινγκ Αλμπιον στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της έχει κερδίσει μόνο μία φορά στο γήπεδό της, και αυτή για το κύπελλο απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, με πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα! Απέναντι της βρίσκει την Αννάν, η οποία όχι απλά κέρδισε τον τελευταίο της αγώνα, το κατάφερε με μεγάλο σκορ χωρίς να το αξίζει, κάτι που δείχνει τη ρέντα της. Αλλά ταυτόχρονα έχει περισσότερες νίκες φέτος στο πρωτάθλημα εκτός, παρά εντός, πέντε σε σύνολο οκτώ αγώνων! Οι δύο είναι σερί στα πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Σε όλα αυτά προσθέστε πώς η Στέρλινγκ Αλμπιον έχει υπηρεσιακό προπονητή, για δεύτερο σερί αγώνα, αφού ο προηγούμενος τεχνικός της έφυγε τελείως ξαφνικά, ενώ η Αννάν είναι και πέντε βαθμούς ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα! Και είναι τέτοιο το σετ αποδόσεων που αξίζει κάποιος να ποντάρει και με την κάλυψη της ισοπαλίας. Το διπλό με DNB της Αννάν στο 2,25 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Σάλφορντ – Στίβενεϊτζ 1 (1,97 @ Fonbet)

17:00 Στέρλινγκ Αλμπιον – Αννάν 2 DNB (2,25 @ Fonbet)