Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Μόνο η μία από τις τρεις επιλογές μου δικαιώθηκε το Σάββατο, πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές μου.

Και σήμερα θα ασχοληθώ με παιχνίδια από την Αγγλία και τις μικρές κατηγορίες της χώρας.

Νορθάμπτον – Νιούπορτ Προγνωστικά

Σε αυτόν τον αγώνα και οι δύο ομάδες είναι από αυτές που παλεύουν για την άνοδο, με αμφότερες να είναι σε παρόμοια μέτρια προς καλή αγωνιστική κατάσταση. Ενδεχομένως λοιπόν η έδρα να παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού η Νορθάμπτον έχει εντυπωσιακή παράδοση απέναντι στην Νιούπορτ, ειδικά όταν παίζουν σε αυτό το γήπεδο. Συγκεκριμένα την έχει κερδίσει και τις πέντε φορές που την έχει υποδεχθεί στο παρελθόν, με τις τέσσερις πιο πρόσφατες χωρίς να έχει δεχθεί καν γκολ. Ο άσος της Νορθάμπτον στο 2,40 στην Fonbet.

Σάουθεντ – Μπρόμλεϊ Προγνωστικά

Αυτό το παιχνίδι είναι μεταξύ δύο ομάδων που είναι σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση. Απλά επειδή η Μπρόμλεϊ θεωρείται γενικώς καλύτερη ομάδα, δεν έχει πρόβλημα να κερδίζει εκτός έδρας, έχοντας κερδίσει και σε δυσκολότερες έδρες φέτος, ενώ έχει και πιο ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Ειδικά από τη στιγμή που προσφέρεται σε σχετικά καλή τιμή, το διπλό της Μπρόμλεϊ στο 2,35 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Νορθάμπτον -Νιούπορτ 1 (2,40 @ Fonbet)

21:45 Σάουθεντ – Μπρόμλεϊ 2 (2,35 @ Fonbet)