HIFK prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 31 Ιουλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας.

Χάκα – Χέλσινγκφορς Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος η Χάκα, σερί στο οποίο και μετράει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, μετά και την ήττα 2-0 στην έδρα της Ελσίνκι. Κατώτερη των περιστάσεων για ακόμη μια φορά, δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο κόντρα στην πρωταθλήτρια. Βρίσκεται στην 10η θέση, έχοντας συγκεντρώσει μόλις εννέα βαθμούς. Χωρίς νίκη σε πέντε συνολικά εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, έχοντας δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Χέλσινγκφορς, καθώς μετά τη νίκη που πανηγύρισε επί της Ίντερ Τούρκου (0-1 εκτός), έμεινε στο 2-2 με την Κότκα, εντός. Είχε περισσότερες προσπάθειες από την αντίπαλό της, αλλά και την κατοχή, όμως βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ. Έφτασε τους 20 βαθμούς και είναι στην έκτη θέση της κατάταξης. Αλώβητη σε έξι φετινές εξόδους, έχοντας απολογισμό από τρεις νίκες και ισοπαλίες.

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Χάκα, καθώς παραμένει εδώ και καιρό χωρίς νίκη, με τη ψυχολογία να μην είναι και η καλύτερη δυνατή. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Χέλσινγκφορς, που είναι αήττητη στα εκτός της. Της δίνουμε προβάδισμα λοιπόν, με το 2 (DNB) σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Ελσίνκι – Σεϊναγιόεν Προγνωστικά

Ερχόμενη από τον αποκλεισμό της στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μάλμε (2-1 εκτός, 2-2 εντός), η Ελσίνκι στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από το εντός 2-0 επί της Χάκα, την προηγούμενη αγωνιστική. Με τους τρεις βαθμούς που πανηγύρισε, έφτασε τους 36 συνολικά και παραμένει μόνη πρώτη, στο +6 από τη δεύτερη Κουόπιο. Επικράτησε και στα έξι εντός της. Από δυο σερί νίκες προέρχεται  η Σεϊναγιόεν, κόντρα σε Ίλβες (0-1 εκτός) και Ούλου (3-2 εντός). Κόντρα στην τελευταία, ήταν καλύτερη και άξιζε το θετικό αποτέλεσμα, παρότι είχε δεχθεί προσωρινά την ισοφάριση (2-2), αν και είχε σαφές προβάδισμα στο ματς με 2-0. Έφτασε τους 23 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, ούσα παράλληλα στο -11 από την κορυφή και την αποψινή της αντίπαλο. Πήρε το διπλό στις τέσσερις από τις έξι φετινές της εξόδους, έχοντας υποστεί παράλληλα και δυο ήττες.

Να αφήσει στην άκρη τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα καλείται η Ελσίνκι, αν και στο μυαλό της έχει και το ματς με τη Νέφτσι Μπακού, που ακολουθεί. Να εκμεταλλευτεί την κούραση της αντιπάλου της θέλει από την άλλη η Σεϊναγιόεν. Επιλογή μας, το συχνό στα μεταξύ τους No Goal σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:00 Χάκα – Χέλσινγκφορς: 2 (DNB) (1.90 @bwin)

17:00 Ελσίνκι – Σεϊναγιόεν: No Goal (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!