Vasteras prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 31 Μαΐου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Βαστέρας – Μπράγκε Προγνωστικά

Αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων “τρέχει” στο πρωτάθλημα η Βαστέρας, στο οποίο και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, ερχόμενη από την εκτός έδρας επικράτηση με 0-1 επί της Τρέλεμποργκ. Με το τρίποντο που πανηγύρισε, έφτασε τους δώδεκα βαθμούς συνολικά σε επτά αγώνες, όσους έχει και η Χέλσινγκμποργκ, με ματς όμως περισσότερο. Από δυο νίκες και ισοπαλίες σε τέσσερα εντός. Από την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Μπράγκε, που μετά από δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, επικράτησε με 1-2 στην έδρα της Έστερ. Κάπως έτσι, έφτασε τους πέντε βαθμούς, παραμένοντας ωστόσο στην τελευταία θέση της κατάταξης. Μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της.

Σταθερότητα στον τρόπο που αγωνίζεται βγάζει η Βαστέρας και έτσι θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί που έχει φτιάξει. Απογοητεύει σε γενικές γραμμές η Μπράγκε, παρότι έρχεται από την πρώτη νίκη στη σεζόν. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.20 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Βαστέρας – Μπράγκε: Άσσος (2.20 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!