Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 31 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Κολομβίας.

Αμέρικα ντε Κάλι – Μιγιονάριος Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Αμέρικα ντε Κάλι, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, παίρνοντας το διπλό (0-2) στην έδρα της Αλιάνσα Πετρολέρα. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 22 συνολικά και είναι στο -3 από την οκτάδα και με παιχνίδι λιγότερο. Μια νίκη σε έξι εντός στο Απερτούρα, μετρώντας ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Όπως η αποψινή της αντίπαλός, έτσι και η Μιγιονάριος κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι τη νίκη, μετά από δυο παιχνίδια με μια ισοπαλία και μια ήττα, επικρατώντας με 2-1 της Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα. Κάπως έτσι, έφτασε τους 26 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση μαζί με την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, στο -2 από την κορυφή. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία εκτός της (3-1-0), στα οποία κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Έχοντας επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, οι δυο ομάδες θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Εξαιρετική στις τελευταίες εξόδους της η Μιγιονάριος, την ώρα που η Αμέρικα ντε Κάλι δεν ικανοποιεί στην έδρα της. Πάμε με το 2 (DNB) σε απόδοση 2.02 από την Bwin.

Ενβιγκάδο – Πατριότας Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και δυο παιχνίδια η Ενβιγκάδο, μετρώντας μια ήττα από τη Μπογιάκα Τσίκο (3-0 εκτός) και μια ισοπαλία με τη Ντεπόρτες Τολίμα (0-0 εντός). Με το βαθμό αυτό, έφτασε τους 13 συνολικά και μοιράζεται την 13η θέση μαζί με την Πατριότας. Αήττητη στα έξι τελευταία εντός της, με δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Τέλος έλαβε το σερί των πέντε ηττών για την Πατριότας, η οποία πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας με 2-1 της Αγκίλας Ντοράδας, εντός. Ισοβαθμεί πλέον με την αποψινή της αντίπαλο, ενώ ηττήθηκε στις πέντε από τις έξι συνολικά εξόδους της στο φετινό Απερτούρα, έχοντας και ένα διπλό.

Την πολύ καλή εντός έδρας παρουσία της θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε η Ενβιγκάδο, με στόχο να πανηγυρίσει και πάλι τη νίκη. Έχει την ευκαιρία να το κάνει πράξη, ειδικά από τη στιγμή που η Πατριότας απογοητεύει μακριά από την έδρα της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

23:30 Αμέρικα ντε Κάλι – Μιγιονάριος: 2 (DNB) (2.02 @bwin)

01:40 Ενβιγκάδο – Πατριότας: Άσσος (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!