Internacional prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 31 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας.

Ιντερνασιονάλ – Μπραγκαντίνο Προγνωστικά

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ιντερνασιονάλ, ερχόμενη από την όγδοη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά και το εντός 2-1 στο ντέρμπι με τη Γκρέμιο. Σταθερά πρώτη πλέον, στο +4 από τους διώκτες της, ποντάρει πολλά στην έδρα, εκεί όπου επικράτησε στα πέντε πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς. Από αήττητο σερί πέντε αγώνων προέρχεται ωστόσο και η Μπραγκαντίνο, έχοντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό, μετά και το διπλό στην έδρα της Κορίνθιανς. Ωστόσο, εκτός δεν πείθει με μόλις τρία διπλά σε 16 φετινές εξόδους. Φαβορί οι γηπεδούχοι, όμως πρόκειται για ομάδες που σκοράρουν, οπότε και περιμένουμε μεγάλο σκορ. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.35 από την Bwin.

Φλουμινένσε – Γκοϊάς Προγνωστικά

Αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων για τη Φλουμινένσε στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-0 επί της Μποταφόγκο, όπου και ήταν με διαφορά καλύτερη. Στόχος της είναι η εξάδα, από την οποία και απέχει μόλις ένα βαθμό. Πανηγύρισε το τρίποντο στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Γκοϊάς, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Ιντερνασιονάλ (1-0 εκτός), Φλαμένγκο (0-3 εντός), Σεαρά (0-4 εντός), επικρατώντας με 3-4 στην έδρα της Σάντος. Στόχος είναι η παραμονή, από την οποία και απέχει έξι βαθμούς. Τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη αναζητούν απόψε και οι δυο ομάδες, έχοντας ωστόσο διαφορετικό στόχο. Από τη μια η Φλουμινένσε για να μπει στην εξάδα και από την άλλη η Γκοϊάς για να πάρει “ανάσα” στη μάχη της παραμονής. Περιμένουμε γκολ, οπότε και επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

23:15 Ιντερνασιονάλ – Μπραγκαντίνο: Over 2.5 (2.35 @bwin)

01:30 Φλουμινένσε – Γκοϊάς: Over 2.5 (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!