prognostiko stoiximatos 31012022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 31 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Κύπρου.

Άρης Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού Προγνωστικά

Αήττητο σερί επτά αγώνων στο πρωτάθλημα για τον Άρη Λεμεσού, έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εκτός έδρας 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ, την περασμένη εβδομάδα. Ματς με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, με τον Άρη να παίρνει προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα και να δέχεται την ισοφάριση στο φινάλε. Αήττητος στα έξι τελευταία εντός του (4-2-0).

Με άδεια χέρια έφυγε από το μεσοβδόμαδα ντέρμπι η ΑΕ Λεμεσού, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα την περασμένη Τετάρτη, για το κύπελλο. Κατώτερη των προσδοκιών, είχε μόλις μια αξιόλογη φάση, αυτή με τον Τσέποβιτς στο 35, στη συνέχεια είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, παίζοντας και με δέκα παίκτες. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα τώρα, προέρχεται από νίκη 1-0 επί του Εθνικού Άχνας. Χωρίς διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους της (0-2-4), στις τέσσερις εκ των οποίων δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει.

Τοπικό ντέρμπι με ξεκάθαρο φαβορί στη Λεμεσό και αυτόν τον τίτλο τον έχει ο Άρης, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική χρονιά φέτος. Με πιθανή νίκη θα πάει στο -1 από την κορυφή και θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Απογοητεύει με τις εμφανίσεις της η ΑΕΛ, ειδικά μακριά από την έδρα της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.35 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Άρης Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού: Άσσος (2.35 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!