prognostika stoiximatos 30112021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 30 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Κουιάμπα – Παλμέιρας Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Κουιάμπα, έχοντας μια νίκη επί της Ιντερνασιονάλ (1-0 εντός) και μια ισοπαλία με τη Μπαΐα (0-0 εκτός). Κόντρα στην τελευταία είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και δεν απείλησε ιδιαίτερα, στάθηκε τυχερή για να κρατήσει το μηδέν μέχρι τέλους. Είναι έτσι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εντός έδρας “τρέχει” ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0), διαηρώντας και ανέπαφη την εστία της.

Με την ψυχολογία στα ύψη η Παλμέιρας, μετά και την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Σε ότι αφορά όμως το πρωτάθλημα, δεν έχει επικρατήσει σε κάποιο από τα τέσσερα τελευταία της, στα οποία και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εντός 2-2 με την Ατλέτικο Μινέιρο. Είναι στην τρίτη θέση της κατάταξης και χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς δεν προλαβαίνει την κορυφή. Ηττήθηκε στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Με βασικό της όπλο την πολύ καλή παρουσία που έχει στα τελευταία εντός της, θα παραταχθεί απόψε η Κουιάμπα, έτσι ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή. Ερχόμενη από την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, η Παλμέιρας δεν έχει κάποιο κίνητρο πλέον. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.87 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Κουιάμπα – Παλμέιρας: Άσσος (1.87 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!