prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 30 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Ατλέτικο Παραναένσε – Σάντος Προγνωστικά

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, η Ατλέτικο Παραναένσε πέρασε από την έδρα της Φλαμένγκο με 0-3, μεσοβδόμαδα, και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα ωστόσο, αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία της, μετρώντας από δυο ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εκτός 3-0 από τη Φορταλέζα. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς ήταν κατώτερη των προσδοκιών και δεν απείλησε σε καμία περίπτωση την αντίπαλό της. Ηττήθηκε στα δυο πιο πρόσφατα εντός της, χωρίς να έχει σκοράρει κιόλας.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σάντος, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, επικρατώντας με 2-0 της Φλουμινένσε, μεσοβδόμαδα. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η ίδια αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια, για να πάρει το κάτι παραπάνω. Παραμένει χαμηλά στην κατάταξη και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Χωρίς διπλό στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (0-4-3).

Από σπουδαία πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου έρχεται η Ατλέτικο Παραναένσε, έχει αποκτήσει ψυχολογία και θέλει να τη μεταφέρει και στο πρωτάθλημα, αν και υπάρχει κούραση. Κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί από την πλευρά της η Σάντος, για να απομακρυνθεί περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κρατάμε το Χ2 σε απόδοση 1.93 από την Bwin.

Φλαμένγκο – Ατλέτικο Μινέιρο Προγνωστικά

Μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση, η Φλαμένγκο υπέστη βαριά ήττα με 0-3 από την Ατλέτικο Παραναένσε, μεσοβδόμαδα, για το κύπελλο. Αποτέλεσμα, που σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα την άφησε εκτός τελικού. Υπό πίεση ο Ρενάτο Γκαούτσο μετά και τον αποκλεισμό αυτό, που ακολούθησε την ήττα με 3-1 στο ντέρμπι με τη Φλουμινένσε. Υποχώρησε στην πέμπτη θέση της κατάταξης, ούσα στο -3 από τη δεύτερη θέση και με τρία παιχνίδια λιγότερα. Επικράτησε στα τρία από τα πέντε τελευταία εντός της (3-1-1).

Σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο, η Ατλέτικο Μινέιρο εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, με δυο νίκες εις βάρος της Φορταλέζα (4-0 εντός, 1-2 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, επικράτησε δύσκολα της Κουιάμπα με 2-1, εντός. Σταθερά μόνη πρώτη, στο +10 από τη δεύτερη Παλμέιρας και με παιχνίδι λιγότερο. Ωστόσο, πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (1-4-1)

Ο αποκλεισμός της Φλαμένγκο από το κύπελλο, έφερε αρκετή γκρίνια στις τάξεις της, ωστόσο στόχος της απόψε είναι η νίκη για να εξακολουθεί να ελπίζει στον τίτλο. Κόντρα στην πρωτοπόρο και εξαιρετική σε κάθε παιχνίδι Ατλέτικο Μινέιρο, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της. Πάμε με το συχνό τους Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

23:00 Ατλέτικο Παραναένσε – Σάντος: Χ2 (1.93 @bwin)

01:00 Φλαμένγκο – Ατλέτικο Μινέιρο: Over 2.5 (2.10 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!