Akropolis prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 30 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Ακρόπολις – Βάρναμο Προγνωστικά

Στις νίκες επέστρεψε η Ακρόπολις, καθώς μετά και τη βαριά ήττα που υπέστη από τη Χέλσινγκφορς (0-3 εντός), κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Νόρμπι (0-1). Αποτέλεσμα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ίδια να αποδεικνύεται πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Κάπως έτσι, έφτασε τους 20 βαθμούς και απομακρύνθηκε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και στη μάχη που δίνει για παραμονή. Παράλληλα όμως και η Βάρναμο κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι τη νίκη, μετά από δυο αναμετρήσεις με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Υποδέχθηκε τη Λαντσκρόνα, της οποίας και επικράτησε με 2-0, ούσα με διαφορά καλύτερη από την αντίπαλο της στον αγωνιστικό χώρο. Έφτασε τους 33 συνολικά και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης και στο -1 από την πρωτοπόρο Χέλσινγκμποργκ, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Συνέχεια στις επιτυχίες θέλουν να δώσουν απόψε και οι δυο πλευρές, η Ακρόπολις για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και η Βάρναμο για να περάσει και πάλι στην κορυφή. Δείχνουν θετικά στοιχεία στο αμυντικό κομμάτι τους, οπότε και δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή μας, το Under 2.5 σε απόδοση 1.77 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Ακρόπολις – Βάρναμο: Under 2.5 (1.77 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!