Ilves prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 30 Ιουλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας.

Λάχτι – Κότκα Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και δέκα αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Λάχτι, στο οποίο και μετράει πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, μετά και το βαθμό που απέσπασε από την έδρα της Χόνκα (1-1). Μπορεί να είχε λιγότερες ευκαιρίες από την αντίπαλό της, ωστόσο στάθηκε αρκετά τυχερή για να πάρει κάτι το θετικό, με τους γηπεδούχους να χάνουν και πέναλτι. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και το εντός 1-1 με τη Μάριεχαμν, ενώ με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 23 συνολικά. Έμεινε αήττητη στα πέντε τελευταία εντός της (3-2-0). Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Κότκα, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, μετά και το 2-2 στην έδρα της Χέλσινγκμποργκ. Ματς στο οποίο προηγήθηκε δυο φορές, για να δεχθεί δέχθηκε ισάριθμες φορές την ισοφάριση, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις. Έχοντας συγκεντρώσει μόλις οκτώ βαθμούς σε 13 παιχνίδια, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Πανηγύρισε ένα διπλό σε έξι φετινές εξόδους (1-2-3).

Με διαφορά σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Λάχτι, ερχόμενη από αήττητο σερί, έχει δικαίως τον πρώτο λόγο για τη νίκη απόψε. Ωστόσο, η Κότκα δεν είναι ομάδα που παρατάει εύκολα τα παιχνίδια της. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Ίλβες – Ούλου Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Ίλβες, κόντρα σε Σεϊναγιόεν (0-1 εντός) και Κουόπιο (1-0 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, υπήρχε ισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες, όμως οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν καλύτεροι στις λεπτομέρειες, για να πάρουν και το ματς. Είναι στην έβδομη θέση, με 17 βαθμούς, ούσα στο -3 από την εξάδα. Επικράτησε στα τέσσερα από τα έξι φετινά εντός της, έχοντας υποστεί παράλληλα και δυο ήττες. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ούλου, καθώς μετά τη νίκη επί της Ελσίνκι (2-1 εντός), ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Σεϊναγιόεν. Αποτέλεσμα που βάσει της εικόνας των δυο πλευρών, ήταν και το πιο δίκαιο. Σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης, με μόλις επτά βαθμούς. Ηττήθηκε στις πέντε από τις έξι φετινές της εξόδους, έχοντας πανηγυρίσει ωστόσο και ένα διπλό.

Ερχόμενες από αρνητικά αποτελέσματα, οι δυο ομάδες αναζητούν απόψε αντίδραση και επιστροφή στις επιτυχίες. Πιο πειστική η εικόνα που παρουσιάζει η Ίλβες, ειδικά στα εντός της, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.92.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:30 Λάχτι – Κότκα: Goal/Goal (2.10 @bwin)

18:30 Ίλβες – Ούλου: Άσσος (1.92 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!