Svenska Cupen prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 30 Μαΐου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τον τελικό του κυπέλλου Σουηδίας.

Χάμαρμπι – Χάκεν Προγνωστικά

Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, η Χάμαρμπι υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κάλμαρ (2-1). Κάπως έτσι, μετράει έντεκα βαθμούς σε οκτώ αγωνιστικές, όσους έχουν και οι Νόρκεπινγκ και Ντέγκερφορς. Αυτή είναι η τέταρτη φορά στην ιστορία της που φτάνει στον τελικό του κυπέλλου, έχοντας ηττηθεί στους τρεις προηγούμενους (1977, 1983, 2010). Στα ημιτελικά απέκλεισε τη Τζουργκάρντεν (0-1 εκτός).

Από την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Χάκεν, μετά από επτά αναμετρήσεις και με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, επικρατώντας αυτή τη φορά της Βάρμπεργκς (3-1 εντός). Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι ουραγός στην κατάταξη. Έχει δώσει τρεις φορές το “παρών” στον τελικό, μετρώντας δυο κατακτήσεις (2016, 2019), ενώ ηττήθηκε σε αυτόν του 1990. Στα ημιτελικά απέκλεισε τη Βαστέρας (3-0 εντός).

Το πρώτο κύπελλο της ιστορίας της θέλει να πανηγυρίσει η Χάμαρμπι, έτσι ώστε να εξασφαλίσει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την πλευρά της, η Χάκεν μπορεί να μην πείθει στο πρωτάθλημα, ωστόσο είναι η κάτοχος του τροπαίου, ενώ είναι ισχυρό και το κίνητρο που έχει ο Αλμ στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της. Θα πάμε με τα γκολ και την επιλογή του 2 (DNB) σε απόδοση 2.05 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:30 Χάμαρμπι – Χάκεν: 2 (DNB) (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!