Atlético Nacional prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 30 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Κολομβίας.

Ντεπόρτες Τολίμα – Ατλέτικο Νασιονάλ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Ντεπόρτες Τολίμα, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και την εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία με την Ενβιγκάδο. Τρίτο σερί ματς που δεν κατάφερε να σκοράρει. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 25 συνολικά και είναι στο -3 από την κορυφή. Στις πέντε νίκες και από μια ισοπαλία και ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό Απερτούρα. Αήττητη παρέμεινε για έκτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος η Ατλέτικο Νασιονάλ, στο οποίο και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εκτός 0-0 με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, ματς στο οποίο ήταν καλύτερη. Πρώτη απώλεια μετά από τρεις σερί νίκες, έφτασε τους 28 βαθμούς και είναι στην κορυφή. Δυο διπλά σε επτά εξόδους στο Απερτούρα, μετρώντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ατλέτικο Νασιονάλ, η οποία έχει την ευκαιρία απόψε να διατηρηθεί μόνη πρώτη στην κατάταξη. Έχει τον πρώτο λόγο, από τη στιγμή που δεν ικανοποιεί η Ντεπόρτες Τολίμα στα τελευταία της, πάμε με το 2 (DNB) σε απόδοση 1.93 από την Bwin.

Τζαγκουάρες – Τζούνιορ Προγνωστικά

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Τζαγκουάρες, ερχόμενη από τρεις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Ντεπόρτες Τολίμα (3-2 εκτός), Αγκίλας Ντοράδας (0-2 εντός) και Ατλέτικο Νασιονάλ (3-1 εκτός). Επικράτησε στα πέντε από τα επτά συνολικά εντός της, στο φετινό Απερτούρα, έχοντας παράλληλα και δυο ήττες. Από αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων προέρχεται η Τζούνιορ, στο οποίο και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 1-1 με την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, το οποίο ήταν και απολύτως δίκαιο, βάση της εικόνας που είχαν οι δυο ομάδες. Πρώτη απώλεια μετά τις δυο νίκες επί των Ντεπορτίβο Περέιρα (3-0 εντός) και Ντεπόρτες Τολίμα (0-1 εκτός). Μόλις ένα διπλό στα έξι τελευταία εκτός της (1-1-4).

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται η Τζαγκουάρες, ερχόμενη από τρεις διαδοχικές ήττες, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Τζούνιορ, η οποία είναι σε ανοδική πορεία τελευταία και θέλει να συνεχίσει έτσι. Δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ, οπότε και θα πάμε με το 2-3 Goals σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:00 Ντεπόρτες Τολίμα – Ατλέτικο Νασιονάλ: 2 (DNB) (1.93 @bwin)

04:05 Τζαγκουάρες – Τζούνιορ: 2-3 Goals (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!