Copa Libertadores prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σαββάτο 30 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση και αυτή είναι ο μεγάλος τελικός του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες.

Παλμέιρας – Σάντος Προγνωστικά

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του Σάο Πάολο, που απόψε απλά θα διεξαχθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο και θα έχει ένα βαρύτιμο τρόπαιο για το νικητή. Από τέσσερις φορές έχουν βρεθεί οι δυο ομάδες στον τελικό, όμως η διαφορά τους είναι ότι η Παλμέιρας έχει μια κατάκτηση, ενώ η Σάντος μετράει ήδη τρεις. Η μέχρι τώρα πορεία τους στη φετινή διοργάνωση είναι αξιομνημόνευτη, έχοντας αποκλείσει μάλιστα στα ημιτελικά τις Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, αντίστοιχα.

Ωστόσο, αμφότερες δεν έχουν πανηγυρίσει τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, με την Παλμέιρας να μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, και τη Σάντος να έχει υποστεί ισάριθμες ήττες. Αναμενόμενα αποτελέσματα, καθώς έπαιξαν με αλλαγές και είχαν το μυαλό τους στην αποψινή αναμέτρηση. Πάντως, έχουν μεγάλη δίψα για να κατακτήσουν και πάλι το τρόπαιο, περιμένουμε από αυτές να τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους, οπότε και θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:00 Παλμέιρας – Σάντος: Goal/Goal (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!