prognostiko stoiximatos 30012022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 30 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας.

Καρταχένα – Φουενλαμπράδα Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Καρταχένα, καθώς μετά και τη βαριά ήττα από την Ουέσκα (0-3 εντός), κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ (1-2). Σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, η ίδια αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Στο -2 πλέον από την έκτη θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Ηττήθηκε μια φορά στα πέντε τελευταία εντός της (3-1-1).

Μετά από 14 αναμετρήσεις και με απολογισμό επτά ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, η Φουενλαμπράδα πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας με 3-2 της Λας Πάλμας, εντός. Έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση και στις δυο φορές που πήρε το προβάδισμα, εν τέλει ένα αυτογκόλ της χάρισε και το θετικό αποτέλεσμα. Παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης, ωστόσο είναι στους τρεις από την παραμονή. Απογοητεύει μακριά από την έδρα της, αγνοώντας το διπλό σε δέκα αντίστοιχα ματς (0-4-6).

Τη νίκη με την οποία θα παραμείνει σε επαφή με την εξάδα θα ψάξει να βρει η Καρταχένα, η οποία είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ωστόσο, η Φουενλαμπράδα πήρε ψυχολογία μετά και τη νίκη επί της Λας Πάλμας και τώρα θέλει να δώσει συνέχεια στην παράδοση κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Καρταχένα – Φουενλαμπράδα: Goal/Goal (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!