prognostika stoiximatos 29112021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 29 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Ρωσίας. Δικαιωθήκαμε χθες με το Διπλό (απόδοση 1.85) στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ (0-2).

Ούφα – Σπαρτάκ Μόσχας Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων προέρχεται η Ούφα, στο οποίο και μετράει μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, μετά και το εκτός έδρας 2-2 με τη Ροστόφ. Μπορεί να είχε λιγότερες ευκαιρίες και να βρέθηκε δυο φορές μπροστά στο σκορ, ωστόσο δέχθηκε ισάριθμες φορές την ισοφάριση. Πανηγύρισε δυο νίκες στα οκτώ φετινά εντός της (2-3-3). Μετά από επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, η Σπαρτάκ Μόσχας πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας με 2-1 της Νάπολι, εντός, για το Γιουρόπα Λιγκ. Ηττήθηκε στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της, έχοντας και ένα διπλό.

Ανεβασμένη η Σπαρτάκ Μόσχας, μετά και τη σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη επί της Νάπολι, θέλει τώρα να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα, εκεί όπου παραμένει χαμηλά. Δύσκολη η αποστολή της, κόντρα στην αήττητη στα τελευταία παιχνίδια, Ούφα. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.83 από την Bwin.

Άρσεναλ Τούλα – Λοκομοτίβ Μόσχας Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Άρσεναλ Τούλα, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το βαρύ 5-1 από τη Ντιναμό Μόσχας, που συνδυάστηκε με μια απογητευτική εμφάνιση. Ηττήθηκε μια φορά στα επτά τελευταία εντός της (2-4-1). Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Λοκομοτίβ Μόσχας, σε ένα σερί όπου και μετράει κατά σειρά από δυο ισοπαλίες και ήττες, ερχόμενη από το εντός 0-3 από τη Λάτσιο, για το Γιουρόπα Λιγκ. Είχε προηγηθεί το εντός 1-2 από την Ακμάτ Γκρόζνι. Εκτός έδρας παραμένει αήττητη σε εννέα φετινά αντίστοιχα ματς, έχοντας δυο νίκες και επτά ισοπαλίες.

Την ευκαιρία να βγάλει αντίδραση και να διατηρηθεί εντός τετράδας, έχει απόψε η Λοκομοτίβ Μόσχας, ωστόσο θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα κόντρα στην ουραγό Άρσεναλ Τούλα, η οποία απογοητεύει. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.12.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Ούφα – Σπαρτάκ Μόσχας: Goal/Goal (1.83 @bwin)

18:00 Άρσεναλ Τούλα – Λοκομοτίβ Μόσχας: Διπλό (2.12 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!

Πηγή φωτογραφίας: fclm.ru