prognostiko stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 29 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στη Ρωσία.

Ζενίτ – Ντιναμό Μόσχας Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Ζενίτ, καθώς μετά τις δυο ήττες από Σότσι (1-2 εντός) και Άρσεναλ Τούλα (2-1 εκτός), συνέτριψε με 7-1 τη Σπαρτάκ Μόσχας. Με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και έφτασε σε μια απολύτως δίκαιη επικράτηση. Κάπως έτσι έφτασε τους 26 βαθμούς και διατηρείται μόνη πρώτη. Επικράτησε στα πέντε από τα έξι φετινά εντός της (5-0-1).

Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Ντιναμό Μόσχας πήρε τη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Κίμκι (4-1 εντός), μετά από δυο αναμετρήσεις με μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε με 0-3 της Όρενμπουργκ, για τη φάση των ομίλων του κυπέλλου. Με 23 βαθμούς είναι στη δεύτερη θέση και στο -3 από τη Ζενίτ, οπότε και το μεταξύ τους μπορεί να θεωρηθεί ντέρμπι κορυφής. Έμεινε αήττητη στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-0).

Σε τρομερή κατάσταση η Ζενίτ, μετά και το 7-1 επί της Σπαρτάκ, θέλει τώρα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να μείνει μόνη πρώτη, Αντικειμενικά είναι το φαβορί για να πάρει το ματς, και θα το κάνει, όμως περιμένουμε τη Ντιναμό να της βάλει πιο δύσκολα αυτή την αγωνιστική. Επιλογή μας, το συνδυαστικό Άσσος και Over 1.5 που βρήκαμε σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Ζενίτ – Ντιναμό Μόσχας: Άσσος και Over 1.5 (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!