prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την εμβόλιμη αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Φάλκενμπεργκ – Λαντσκρόνα Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα εδώ και τέσσερα αναμετρήσεις η Φάλκενμπεργκ, σερί στο οποίο μετράει από δυο ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εκτός 0-0 με τη Γκάις. Ισορροπημένο παιχνίδι, με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, όμως ήταν αρκετά άστοχες. Παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης, ενώ πήρε μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία εντός της (1-3-2). Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Λαντσκρόνα, καθώς μετά και την ήττα στην έδρα της Σούντσβαλ (1-0), επικράτησε με 1-0 της Νόρμπι. Δεν ήταν καλύτερη, έχοντας λιγότερες τελικές, ωστόσο κόντρα στη ροή βρήκε δίχτυα, για να πάρει και το ματς. Ηττήθηκε και στα πέντε τελευταία εκτός της, χωρίς να σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθούν απόψε και οι δυο πλευρές. Η Φάλκενμπεργκ για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και η Λαντσκρόνα για να συνεχίσει τη μάχη της για την τρίτη θέση. Έχουν γκολ τα μεταξύ τους, κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.94 από την Bwin.

Νόρμπι – Χέλσινγκμποργκ Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και επτά αναμετρήσεις, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις  ήττες, μετά και το εκτός 1-0 από τη Λαντσκρόνα. Είχε περισσότερες ευκαιρίες, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε, για να ηττηθεί με γκολ κόντρα στη ροή. Χωρίς νίκη στα τρία πιο πρόσφατα εντός της (0-2-1). Την ήττα υπέστη και πάλι η Χέλσινγκμποργκ, μετά από οκτώ αναμετρήσεις και με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, που από την πλευρά της δεν τα κατάφερε στην έδρα της Έστερ (2-1). Πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, στο δεύτερο πήρε μέτρα και παρά την προσπάθεια που έκανε, μείωσε απλά στο τελικό αποτέλεσμα. Επικράτησε στις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (3-1-1).

Αντίδραση θέλει να βγάλει η Χέλσινγκμποργκ και να επιστρέψει στις νίκες, έτσι ώστε να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την κορυφή. Μας πείθει περισσότερο η εικόνα της, οπότε και επιλογή μας είναι το 2 (DNB) σε απόδοση 1.93.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Φάλκενμπεργκ – Λαντσκρόνα: Over 2.5 (1.94 @bwin)

20:00 Νόρμπι – Χέλσινγκμποργκ: 2 (DNB) (1.93 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!