Midtjylland prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 29 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Δανίας.

Σοντερίσκε – Βίμποργκ Προγνωστικά

Από την τέταρτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Σοντερίσκε, καθώς μετά από εκείνες κόντρα σε Νόρντζελαντ (0-2 εντός), Ράντερς (1-0 εκτός) και Μίντιλαντ (0-2 εντός), ηττήθηκε και στην έδρα της Κοπεγχάγη (2-0). Είχε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα να φύγει με σκυμμένο κεφάλι. Μετά και από αυτή τη νέα της απώλεια, είναι στους τέσσερις βαθμούς σε έξι παιχνίδια. Τη νίκη πανηγύρισε και πάλι η Βίμποργκ, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις με μια ισοπαλία και τρεις ήττες, επικρατώντας με 2-0 επί της Άαρχους. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, περισσότερες και πιο εύστοχες όμως, αυτές της Βίμποργκ, που πήρε μια δίκαιη νίκη. Με τους τρεις βαθμούς που πανηγύρισε, έφτασε τους επτά συνολικά σε έξι αναμετρήσεις.

Αντίδραση ψάχνει η Σοντερίσκε, μετά και τις τελευταίες αποτυχίες της, ωστόσο μόνο εύκολο δεν αναμένεται το έργο της κόντρα στη νεοφώτιστη Βίμποργκ, που βάζει δύσκολα σε κάθε της αντίπαλο. Επιλογή μας, το Under 2.5 σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Μπρόντμπι – Μίντιλαντ Προγνωστικά

Εξακολουθεί να είναι χωρίς νίκη τη φετινή σεζόν η Μπρόντμπι, όπου μετά από οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες, ερχόμενη από την εντός έδρας ήττα 1-2 με αντίπαλο τη Σάλτσμπουργκ, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα του πρωταθλήματος τώρα, μετά από έξι στροφές στο φετινό πρωτάθλημα, μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες, οπότε και παραμένει χαμηλά. Από την πέμπτη διαδοχική της νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος, προέρχεται η Μίντιλαντ, επικρατώντας κατά σειρά των Αάλμποργκ (0-1 εκτός), Βίμποργκ (0-2 εκτός), Βέιλε (4-1 εντός), Σοντερίσκε (0-2 εκτός) και Σίλκεμποργκ (3-0 εντός). Κόντρα στην τελευταία, ήταν καλύτερη, με την αντίπαλο της να έχει ευκαιρίες, αλλά να μην είναι ιδιαίτερα εύστοχη, οπότε και επικράτησε δίκαια. Είναι μόνη πρώτη στην κατάταξη.

Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για ντέρμπι, όμως με την πρωταθλήτρια Μπρόντμπι σε αυτά τα χάλια, μόνο ως έτσι δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Ποντάρει και στην κούραση της αντιπάλου της η Μίντιλαντ, για να πανηγυρίσει ακόμη ένα τρίποντο απόψε. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.20 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:00 Σοντερίσκε – Βίμποργκ: Under 2.5 (1.75 @bwin)

21:00 Μπρόντμπι – Μίντιλαντ: Διπλό (2.20 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!