Osijek prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 29 Ιουλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου δεν θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με κάτι άλλο, πέρα από το Conference League, το οποίο γεμίζει το κουπόνι της ημέρας.

Σάντα Κολόμα – Χιμπέρνιαν Προγνωστικά

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη σεζόν, η Χιμπέρνιαν. Την περασμένη Πέμπτη, στο εντός έδρας πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Σάντα Κολόμα, για τη διοργάνωση, η ομάδα του Τζακ Ρος ήταν με διαφορά καλύτερη και επικράτησε με 3-0. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, είχε την επιθετική πρωτοβουλία, αν και ήταν και αρκετά άστοχη για να πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα. Ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο, καθώς αυτό το 3-0 είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί από μια κατώτερη ομάδα, σε όλους τους τομείς. Κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά και η ομάδα από την Ανδόρα, θα προσπαθήσει απλά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παρότι στο πρώτο παιχνίδι δεν απείλησε σε καμία περίπτωση

Σε τυπική διαδικασία έχει μετατρέψει την αποψινή αναμέτρηση η Χιμπέρνιαν, καθώς το 3-0 της περασμένης εβδομάδος ουσιαστικά της έχει εξασφαλίσει και την πρόκριση επί της Σάντα Κολόμα. Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο πλευρές, επιλογή μας, το Over 3.5 σε απόδοση 2.65 από την Bwin.

Όσιγιεκ – Πόγκον Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει μετά και τα τρία πρώτα παιχνίδια της στη σεζόν η Όσιγιεκ, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, πανηγύρισε το διπλό στην έδρα της Χάιντουκ Σπλιτ (1-2), για το πρωτάθλημα Κροατίας. Κάπως έτσι, έκανε και το 2×2 εντός των συνόρων, έχοντας προηγηθεί και το εντός 3-0 επί της Σίμπενικ, στην πρεμιέρα. Τώρα, καλείται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να επικρατήσει και της Πόγκον, με την οποία άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς, μετά και το 0-0 της Πολωνίας. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις εντός συνόρων υποχρεώσεις της και η Πόγκον. Στην πρεμιέρα της για το φετινό πρωτάθλημα Πολωνίας, επικράτησε με 2-0 της Γκόρνικ Ζάμπρζε, σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη και δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες από την αντίπαλό της.

Ανεβασμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά η Όσιγιεκ, έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο, από τη στιγμή που παίζει εντός. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της πιο άπειρης Πόγκον. Οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Σάντα Κολόμα – Χιμπέρνιαν: Over 3.5 (2.65 @bwin)

22:00 Όσιγιεκ – Πόγκον: Άσσος (2.10 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!